ludio klavirist Публикувано Декември 2, 2008 Публикувано Декември 2, 2008 Здравейте! Имам едно питане към вас. С момчетата от групата ми репетираме на една малка сценка в читалище ,но аз нямам подходящо озвучение. Какво препоръчвате да си взема ,за да мога да извадя горе-долу хубав звук ? Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 2, 2008 Отговорено Декември 2, 2008 Здравей! По принцип има клавирни кубета, примерно на роланд (в www.thomann.de може да разгледаш), но според мен по-добър вариант е да съберете пари и да си вземете 2 колони+пулт и усилвател. Така и за вокалистите е по-добре. Такава конфигурацийка можеш да намериш за до около 1000лв. + - някой лев. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 2, 2008 Отговорено Декември 2, 2008 по-добър вариант е да съберете пари и да си вземете 2 колони+пулт и усилвател. Подкрепям това мнение, но има нещо което трябва да се направи предварително. А то е да се изгради концепция за озвучаването ви. Технически погледнато има най-различни решения, които обаче са принципно различни и са пряко свързани с количеството пари и полученото качество. Най-напред се разберете какво търсите, как ще направите озвучаването, а ако не сте наясно, потърсете съвет и информация от някой, който е наистина навътре и може да ви помогне. Успех! Цитирай
ludio klavirist Отговорено Декември 4, 2008 Автор Отговорено Декември 4, 2008 благодаря за отговорите Цитирай
VaCkOoO Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 аз си взех на скоро..озвучение марката е FENDER и в магазина ми казаха,че е перфектно за нормално голяма кръчма Цитирай
Recommended Posts