Django Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Мараба Предполагам си подочул за това местенце покрай мен и Лелдорин, от едно друго форумче - добре правиш, че слушкаш! Приятно ти пребиваване и ако за нещо не си сигурен - едно да знаеш - прочети правилата, там всичко си е описано Абсолютно си права Евала ти...поздрави Цитирай
Django Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Здрасти и от мен - Влад Радвам се, че освен китарист си и фен на Рейнхард! Аз също. Както и на Грапели Влад Здрасти Значи за мен най-велик е ДжангоАма най-велик Какви неща си слушал за него...аз по-принцип свиря класическа китара но някой ден ще се отдам изцяло на джаза :guitar: Колкото по-рано се отдадеш на джаза, толкова повече време ще имаш да живееш с него... В този ред на мисли няма други два стила,които да са толкова далеч един от друг, колокото класиката и джаза. Казвам ти го от опит, защото ми трябваха няколко години,за да започна да излизам от класическия тип музициране. А и още ме спъва понякога... Успех! Влад п.п. Никой не е НАЙ-ВЕЛИК Така е...ще пораспитам в НБУ как стоят нещата са джаз музиката Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Айде добре дошъл и от мен "велики Джанго" Цитирай
Django Отговорено Септември 10, 2005 Автор Отговорено Септември 10, 2005 Айде добре дошъл и от мен "велики Джанго" :guitar: Велик е Джанго в това няма спор Цитирай
Recommended Posts