Django Публикувано Септември 3, 2005 Публикувано Септември 3, 2005 Марааааба Здравейте на всички колеги...пиша тази тема за да се запознаем Колко са китаристите в форума... Много поздрави на всички и най-вече на тези които са създали този форум Цитирай
Kelly Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 здравей! добре дошъл но може би е по-добре тази тема да я беше пуснал в отдел "Самопредставяне" с няколко думи за теб,защото тук много не й е мястото сякаш :think: Цитирай
MDFk Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 (Редактирано) Добре дошъл в нашия скромен форум. :hello: Китаристите са около 80%, заедно с тези свирещи на още нещо... Айде приятно изкарване... Редактирано Септември 3, 2005 от MDFk Цитирай
Django Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 Привет отново Още не съм свикнал с форума.Виждам че и темата е преместена,просто толкова много неща за музика в форум не съм виждал Цитирай
Anakon Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 толкова много неща за музика в форум не съм виждал ами тука си е отвсякъде ще се изкефиш на форума много айде добре дошъл и от мен! Цитирай
allegro Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Е, Джанго, здравей бе, човек! Funky е, но този ник беше зает когато се регистрирах, така че тук съм allegro. Форумът ще ти хареса със сигурност Цитирай
Vlad Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Здрасти и от мен - Влад Радвам се, че освен китарист си и фен на Рейнхард! Аз също. Както и на Грапели Влад Цитирай
Django Отговорено Септември 4, 2005 Автор Отговорено Септември 4, 2005 Е, Джанго, здравей бе, човек! Funky е, но този ник беше зает когато се регистрирах, така че тук съм allegro. Форумът ще ти хареса със сигурност Ето един приятел с които отново се виждаме чрез музиката :violin: Цитирай
Django Отговорено Септември 4, 2005 Автор Отговорено Септември 4, 2005 Здрасти и от мен - Влад Радвам се, че освен китарист си и фен на Рейнхард! Аз също. Както и на Грапели Влад Здрасти Значи за мен най-велик е ДжангоАма най-велик Какви неща си слушал за него...аз по-принцип свиря класическа китара но някой ден ще се отдам изцяло на джаза :guitar: Цитирай
Snowwhite Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Мараба Предполагам си подочул за това местенце покрай мен и Лелдорин, от едно друго форумче - добре правиш, че слушкаш! Приятно ти пребиваване и ако за нещо не си сигурен - едно да знаеш - прочети правилата, там всичко си е описано Цитирай
Vlad Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Здрасти и от мен - Влад Радвам се, че освен китарист си и фен на Рейнхард! Аз също. Както и на Грапели Влад Здрасти Значи за мен най-велик е ДжангоАма най-велик Какви неща си слушал за него...аз по-принцип свиря класическа китара но някой ден ще се отдам изцяло на джаза :guitar: Колкото по-рано се отдадеш на джаза, толкова повече време ще имаш да живееш с него... В този ред на мисли няма други два стила,които да са толкова далеч един от друг, колокото класиката и джаза. Казвам ти го от опит, защото ми трябваха няколко години,за да започна да излизам от класическия тип музициране. А и още ме спъва понякога... Успех! Влад п.п. Никой не е НАЙ-ВЕЛИК Цитирай
Geo Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Здравей и добре дошъл.Надявам се този форум да ти е от полза,а и ти да си от полза за него :hello: Цитирай
Recommended Posts