Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Струва ли си да си купя акустична китара втора ръка. Чувал съм, че дори е за предпочитане понякога, обаче за около 100 лева едва ли мога да намеря нещо свястно.

А, да знаете къде в София се продават втора употреба музикални инструменти?

Отговорено

Видях във Фактор една за 90 лева, но не ме впечатли особено много. Предпочитам, ако си копувам да дам още 40-50 лева, ама да знам, че съм си купил добра китара.

Отговорено
Видях във Фактор една за 90 лева, но не ме впечатли особено много. Предпочитам, ако си копувам да дам още 40-50 лева, ама да знам, че съм си купил добра китара.

Задължително ли трябва да е втора ръка :metalist:

Отговорено
един познат си взе за 90тина лева чисто нова акустична с калъф!

ако се интересуваш мога да ти дам телефон

я дай инфо ?-90 кинта + калъф = чисто нова?- от къде, че и аз си търся в момента

Отговорено
Задължително ли трябва да е втора ръка

Знам ли... просто си мислех, че така мога да си намеря някоя китарка от "среден клас" за малко по-ниска цена.

Отговорено
Задължително ли трябва да е втора ръка

Знам ли... просто си мислех, че така мога да си намеря някоя китарка от "среден клас" за малко по-ниска цена.

Еми те китари има всякакви просто за да си харесаш трябва да пробваш :pray:

Провери в музикалните магазини.Все ще намериш нещо <_<

Отговорено

Пробвеай да изчакаш и си вземи такава за поне 300 лв, нова, но ако си начинаещ и сега започваш, като ти гледам изискванията, няма проблеми да почнеш и с Орфейка и Кремонка <_<

Отговорено

Близо три години се мъча с един Орфей, скоро му правих ремонт и ще пусна малко снимки да се посмеете.

А за магазините - ходих във Фактор и в РФ, нямаше втора ръка. Все пак ще те послушам и ще видя и из другите магазини.

Отговорено
Близо три години се мъча с един Орфей, скоро му правих ремонт и ще пусна малко снимки да се посмеете.

А за магазините - ходих във Фактор и в РФ, нямаше втора ръка. Все пак ще те послушам и ще видя и из другите магазини.

Пробвай в Малкия Цум на последния етаж :cheers:

Отговорено

ако те интересува продавам поръчкова полуакустична китара с 24 прагчета, пиезо, найлонови струни, куфар - 150лв