Borislove Публикувано Септември 2, 2005 Публикувано Септември 2, 2005 Струва ли си да си купя акустична китара втора ръка. Чувал съм, че дори е за предпочитане понякога, обаче за около 100 лева едва ли мога да намеря нещо свястно. А, да знаете къде в София се продават втора употреба музикални инструменти? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 един познат си взе за 90тина лева чисто нова акустична с калъф! ако се интересуваш мога да ти дам телефон Цитирай
Borislove Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 Видях във Фактор една за 90 лева, но не ме впечатли особено много. Предпочитам, ако си копувам да дам още 40-50 лева, ама да знам, че съм си купил добра китара. Цитирай
Django Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Видях във Фактор една за 90 лева, но не ме впечатли особено много. Предпочитам, ако си копувам да дам още 40-50 лева, ама да знам, че съм си купил добра китара. Задължително ли трябва да е втора ръка Цитирай
zahov3 Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 един познат си взе за 90тина лева чисто нова акустична с калъф!ако се интересуваш мога да ти дам телефон я дай инфо ?-90 кинта + калъф = чисто нова?- от къде, че и аз си търся в момента Цитирай
Borislove Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 Задължително ли трябва да е втора ръка Знам ли... просто си мислех, че така мога да си намеря някоя китарка от "среден клас" за малко по-ниска цена. Цитирай
Django Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Задължително ли трябва да е втора ръка Знам ли... просто си мислех, че така мога да си намеря някоя китарка от "среден клас" за малко по-ниска цена. Еми те китари има всякакви просто за да си харесаш трябва да пробваш Провери в музикалните магазини.Все ще намериш нещо Цитирай
NitroBGA Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Пробвеай да изчакаш и си вземи такава за поне 300 лв, нова, но ако си начинаещ и сега започваш, като ти гледам изискванията, няма проблеми да почнеш и с Орфейка и Кремонка Цитирай
Borislove Отговорено Септември 4, 2005 Автор Отговорено Септември 4, 2005 Близо три години се мъча с един Орфей, скоро му правих ремонт и ще пусна малко снимки да се посмеете. А за магазините - ходих във Фактор и в РФ, нямаше втора ръка. Все пак ще те послушам и ще видя и из другите магазини. Цитирай
Django Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Близо три години се мъча с един Орфей, скоро му правих ремонт и ще пусна малко снимки да се посмеете.А за магазините - ходих във Фактор и в РФ, нямаше втора ръка. Все пак ще те послушам и ще видя и из другите магазини. Пробвай в Малкия Цум на последния етаж Цитирай
solo5 Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 ако те интересува продавам поръчкова полуакустична китара с 24 прагчета, пиезо, найлонови струни, куфар - 150лв Цитирай
Recommended Posts