turles Публикувано Ноември 28, 2008 Публикувано Ноември 28, 2008 Здравейте. Любител на класическа китара съм, но за съжаление не знам ноти, а свиря по таблатури. Много искам да се науча да свиря една конкретна песен, но единственото което успях да намеря за нея, при това с хиляди мъки, бяха нотите за песента. Въпросът ми е, има ли някой, който би се съгласил да "преведе" нотите (4 страници) в таблатура. Сигурно звучи повече от нагло, просто наистина много ми харесва тази песен. Ще се радвам някой да се съгласи, ако има такъв човек, да ми пише на лс. Ето и линк към нея Цитирай
Mike_MnD Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 Здравей, значи принципно ме съмнява някой да седне да го направи, за това ще ти предложа един вариант, който според мен ще ти е полесен Намираш си програмата Guitar Pro 5 с нея можеш да си въведеш нотите, а то автоматично ти прави таблатурите също може да ти го просвири и какви ли не други функции. Значи ако имаш желание и време мисля, че това е приличен начин да стане това, което искаш. Цитирай
Recommended Posts