djivyan Публикувано Ноември 27, 2008 Публикувано Ноември 27, 2008 Да се представя на кратко... на 17 съм занимавам се с dj-ство от 2 години попринцип пускам само по дискотеки и за това се обръщам към някой по опитни в тази сфера защото не мисля че е същото.. та към въпросът ми .. понеже на нова година ще пускам в една механа.. и искам да попитам как трябва да водя каква музика да пускам освен чалга естествено някакви специални неща ще трябва ли да прая някой конкретни песни без които неможе.. защото в дискотека кат пускам... сичко е ясно защото са млади хора и знам какво да им пускам и какво да им говоря но там ще са възрастни хора според мен ... които естествено имат по различен вкус.. имам голяма фонотека така че не са ми проблем желанията им просто искам да знам как да го карам който има опит нека сподели ще съм много благодарен Цитирай
Nikolay Petev Yolov Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 Да се представя на кратко... на 17 съм занимавам се с dj-ство от 2 години попринцип пускам само по дискотеки и за това се обръщам към някой по опитни в тази сфера защото не мисля че е същото.. та към въпросът ми .. понеже на нова година ще пускам в една механа.. и искам да попитам как трябва да водя каква музика да пускам освен чалга естествено някакви специални неща ще трябва ли да прая някой конкретни песни без които неможе.. защото в дискотека кат пускам... сичко е ясно защото са млади хора и знам какво да им пускам и какво да им говоря но там ще са възрастни хора според мен ... които естествено имат по различен вкус.. имам голяма фонотека така че не са ми проблем желанията им просто искам да знам как да го карам който има опит нека сподели ще съм много благодарен Ами пробваи бе човек. Пускаш една чалгиика, пускаш едно хоро, една македонска, някое хитче от 80-те и ще прецениш на кое наи-много се кефят. Това, че не са младежи не означава, че няма да се радват и на Ивана ... Само черното и хауса не мисля, че ще паснат на механата. Успех Цитирай
djivyan Отговорено Ноември 27, 2008 Автор Отговорено Ноември 27, 2008 с това мисля че ще се справя но точно на връх нова година незнам какво да говоря това ме притеснява какво точно да направя тогава .. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Парчетата на Smokie, Abba, Някоя колекция от 80те... Мани я тая чалга, вече не е актуална.. поне за мен. Може и някои пауър балади на Юръп примерно парчетата, на Уайтснейк. Цитирай
Recommended Posts