Sandman Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Щом е така, значи още по-малък проблем ще му представлява да я разпише както е, нали? Или повече ще е в помощ да се обяснява каква трагедия е парчето? И както написах - не твърдя, че таблатурата е на 100% вярна - който може да я разпише правилно - да заповяда. За това е направена темата, а не да се обсъжда същността на това парче, неговия изпълнител и стила като цяло... Цитирай
Gibson Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 (Редактирано) Мен не ме изкефи таба , тая песен я бях извадил заради 1 приятелка, която много я кефеше Не съм я вадил в детайли песента, прогресията е ясна, темичката е нещо подобно: е-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- b--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------17------------------17b---------- g-------------16--14v---------16-16-16-16--14-------16-14v----------16-16-16-16----14---------18-16v-------------18-19--------------16-14-------------------- d-------/16-------------16--------------------------16--------------16---------------------------16---------------16---------------------------------------------------- a----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- e------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ И сега следва някво обикновено блус ликче ако държиш мога да ти го напиша по късно, защото сега трябва да излизам П.С. за сефте пиша таб, много е гадно не съм сигурен дали така се означават b-бенд, v-вибрато, /-slide Редактирано Март 11, 2009 от Gibson Цитирай
Recommended Posts