Svetulkata Публикувано Ноември 25, 2008 Публикувано Ноември 25, 2008 Здравейте!Нова съм във форума,но силно се заинтригувах когато го открих.Искам да се науча да свиря на пиано,като се има напредвид,че аз започвам от нулата.Знае ли някой от вас има ли такива учители в Бургас?Благодаря ви! Цитирай
ThonKs Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Здравейте!Нова съм във форума,но силно се заинтригувах когато го открих.Искам да се науча да свиря на пиано,като се има напредвид,че аз започвам от нулата.Знае ли някой от вас има ли такива учители в Бургас?Благодаря ви! Можеш да намериш много добри учители по пиано в музикалното у-ще ``Проф.Панчо Владигеров`` и да се запишеш в свободната школа .Успех!!! Цитирай
annimm Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Ако още се интересуваш мога да дам кординати на една много добра преподавателка, на лични. Цитирай
PaFcHy Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 Ако още се интересуваш мога да дам кординати на една много добра преподавателка, на лични. Аз се интересувам ще може ли да ме упътите Благодаря предварително Цитирай
annimm Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 (Редактирано) Ако още се интересуваш мога да дам кординати на една много добра преподавателка, на лични. Аз се интересувам ще може ли да ме упътите Благодаря предварително Става дума за Анна Райчева, може би сте я чували. Разкошен човек и преподавател, нейни ученици са известни музиканти и преподаватели в академията тел. ще ви пратя на лични. Успех от мен! Редактирано Април 23, 2010 от annimm Цитирай
Iveta.Arabadjieva Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 можете ли да ми кажете и на мен къде мога да намеря уроци по пияно в бургас защото търсих ама ни6то не намерих а имам голямо желание благодаря предварително =] Цитирай
Selina Maevska Отговорено Ноември 19, 2011 Отговорено Ноември 19, 2011 Здравейте!Нова съм във форума,но силно се заинтригувах когато го открих.Искам да се науча да свиря на пиано,като се има напредвид,че аз започвам от нулата.Знае ли някой от вас има ли такива учители в Бургас?Благодаря ви! Можеш да намериш много добри учители по пиано в музикалното у-ще ``Проф.Панчо Владигеров`` и да се запишеш в свободната школа .Успех!!! Относно свободната школа , безплатна ли е , а ако не е колко струва урока ? Цитирай
klavi6a Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 Каква е тази школа - дайте повече инфо ,моля ! Цитирай
just_a_sheep Отговорено Май 16, 2012 Отговорено Май 16, 2012 Каква информация ти трябва? Аз ходих на уроци в музикалното училище, само че не по пиано, а по пеене. Мисля че беше точно към тази школа, но беше много отдавна и не помня много подробности. Не е безплатно, плаща се на урок, ходиш колкото пъти искаш и имаш възможност. На времето не беше скъпо, сега не знам. Няма изпити и не ти дават китап. Ако искаш такъв трябва да покриеш определен брой часове и съответно да си платиш за тях. Един вид да си нещо като частен ученик. Но това вече не е към свободната школа. Тя е като да ходиш на частни уроци, само че знаеш, че ще ти преподават квалифицирани преподаватели. Цитирай
warumcho Отговорено Април 20, 2015 Отговорено Април 20, 2015 Привет! Интересувам се дали Анна Райчева още преподава частни уроци по пиано в Бургас? Благодаря предварително. Цитирай
annimm Отговорено Юли 18, 2015 Отговорено Юли 18, 2015 Не преподава вече, но ако търсите още мога да помогна..., Пишете на лични или e-mail anna_md@abv.bg Цитирай
Recommended Posts