Mrazek Публикувано Септември 28, 2004 Публикувано Септември 28, 2004 http://www.theotherside.dir.bg/multimedia поне повечето... иначе, живот и здраве, и на моята банда скоро може да изникне нещо Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Барабаниста на Suffer H кърти мивки, силно съм впечатлен :shock: Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Миди, приятелю, миди. Иначе е супер пич и на живо прави каквото може да изсвири нещата, но предвид около 2 пъти по-бързите темпа, които винаги се получават на концерти на Съфър, ясно е, че не става съвсем както трябва. Цитирай
Mrazek Отговорено Октомври 9, 2004 Автор Отговорено Октомври 9, 2004 Миди, приятелю, миди. Ти като не можеш да различиш каса от соло барабан, не се обаждай, червенобузко... Btw, научи ли английския? Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 10, 2004 Отговорено Октомври 10, 2004 Тук е мястото да напомня на потребителите да проявяват толерантност и уважение един към друг. Форумите не са място за словесни нападки, разчистване на сметки и решаване на лични междуособици. Всеки, който изпитва необходимост да прибягва до такива методи на "саморазправа", се приканва да го прави другаде. Цитирай
Mrazek Отговорено Октомври 14, 2004 Автор Отговорено Октомври 14, 2004 то нападките не съм ги почнал аз... не ми е приятно този субект да ми замърсява темата... споко, няма да ви занимавам с този измислен не от мен "конфликт". suffer h са записали живи барабани в студиото. този човек като си ги програмира... проблемът си е изцяло негов. Цитирай
Mrazek Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 хаха, каква ирония, нападам бъдещ барабанист на група, чиито барабани той критикува.... хлапашка история иначе, като стана въпрос за авторска музика на приятели, вижте тази новина: MYSTICA пускат албума си за свободно теглене Цитирай
Recommended Posts