armstrong Публикувано Ноември 23, 2008 Публикувано Ноември 23, 2008 (Редактирано) Здравеите съфорумци! отдавна сме се заканили с мойте хора да направим кавър на Still Waiting на SUM 41....на мен обаче ми е ужасно трудно да пея( ако може така да се нарече) като Дерек от СЪМ41.Искам да ви попитам как да викам по този начин. (това не е баш дране?) Съжалявам ако въпроса ми звучи тъпо,но не успях да се справя сам,а съм нов в тази област Мерси предварително за помощта! -За справка Редактирано Ноември 23, 2008 от armstrong Цитирай
JD Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 Доста хора тук могат да ти дадат конкретен съвет, аз не се наемам... Има едно прекрасно DVD - "Zen Of Screaming". Там ще разбереш доста неща за рок-вокалстването. Иначе специално Sum41 не мисля, че ще са особено предизвикателство за теб. Просто избери удобна тоналност на парчето и се пробвай. Осъзнаването на понятието "heat" (от същото DVD) може да се окаже доста полезно. А иначе "да викаш докато пееш" - не е добра идея Успех! Цитирай
CannibalCoprse Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 Като вадиш някой тон се напечи повече в гърлото, но не така че да се издрайфаш.Леко съвсем леко си свий гласните струни и ще се получи,разбира се тряят ти и тренировки за да намериш точно колко да се подерваш Цитирай
Recommended Posts