flipsy Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 Имам архив от 60 000 таба за гитар про Ако искаш ми драсни едно лс с няколко песни да ти ги намеря и ще ти ги пратя Цитирай
mariyan88 Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 аз тарся бг песни ако имаш може да ми ги пратиш ако искаш де на mariyan52@abv.bg 10XXXX Цитирай
mr._sylver Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 Здравеите на всички Гледам че се интересувате от табове за Гуйтар Про аз намерих много ама страшно много табове на 1 място ето го и него ---->...........................но имам друг проблем че немога да намеря сайт или някои да има Табове на БГ песни за Гутар Про . Ще помоя някои ако знае да драсне 1 саитче и се надявам 4е сам помогнал с табовете които намерих MOD EDIT: Предполагам знаеш статуса с авторските права на табовете в линка? Ако е така сподели го, за да оставим линка. Цитирай
Yordan_Andonov Отговорено Октомври 18, 2016 Отговорено Октомври 18, 2016 Ще си позволя да възродя една "прашлясала" тема. От доста време търся и не мога да открия таб на Supermax - It ain't easy. Не е задължително да е за Guitar Pro, може и да е някакъв линк, но каквото и да е ще свърши работа. Ако някой ще ме пита, не не мога по слух. Благодаря предварително. Цитирай
Recommended Posts