Misunderstood Публикувано Август 31, 2005 Share Публикувано Август 31, 2005 Привет на всички! Може ли някой да ми даде повече инфо относно разширението *gig Как мога да го използвам.....искам да го набутам по някакъв начин в пустата си свирка Предварително благодаря на по знаещите и можещи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 31, 2005 Share Отговорено Август 31, 2005 Малкия Фюрер беше пуснал тема за тези семпли. Аз си играх да ги смъквам и накрая осъзнах, че програмата, която ги ползва (Giga Studio) не тръгва на моята щайга, защото не поддържа гадни вградени звукови карти. И тъкмо взех да се тюхками да се тръшкам, когато някой каза, че могат да се зареждат и ползват в Kontakt. Успех и да постнеш кво си избачкал с тях! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Август 31, 2005 Share Отговорено Август 31, 2005 Който и да е нормален, смислен семплер работи с това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Септември 1, 2005 Share Отговорено Септември 1, 2005 междудругото ако имаш нужда можеш да смениш формата на тези неща http://www.cdxtract.com/ ето тази програмка върши тази работа. качил съм я в arenabg.com ако ти трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Misunderstood Отговорено Септември 1, 2005 Автор Share Отговорено Септември 1, 2005 Страхотно................благодаря ти! До скоро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Септември 2, 2005 Share Отговорено Септември 2, 2005 Да, тва си е формата на GIGA семплера, а и лесно може да го превърнеш в AKAI примерно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Септември 2, 2005 Share Отговорено Септември 2, 2005 Тоя фокус с конвертирането много лесно става с Kontakt 2. Зареждаш *.gig файла, контакта си го конвертира и след това просто го сейвваш като *.nki и работата е готова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Misunderstood Отговорено Септември 2, 2005 Автор Share Отговорено Септември 2, 2005 Хора.....благодаря ви за полезната информация! Но моля ви.....обяснете ми с две думи, като имате в предвид, че материята не ми е много ясна от тази страна. Зареждаш *.gig файла, контакта си го конвертира и след това просто го сейвваш като *.nki и работата е готова. Ясно....ами nki какво да го правя? GIG.....NKI......AKAI.......как да ги ползвам през синтезатора си...какъв е пътя? За gig свалих конвертираща програма - Благодаря на Sturmfuhrer.....но пак нямам голяма яснота относно формата, в който да ги обърна, за да стигна до клавира Още веднъж благодаря за отделеното време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Септември 2, 2005 Share Отговорено Септември 2, 2005 Попрочети какъв формат използва клавира, на първо време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Misunderstood Отговорено Септември 2, 2005 Автор Share Отговорено Септември 2, 2005 (Редактирано) Glacierise Извини ме за невежеството .....но какво значение какъв формат ползва синтито.....при условие, че ще ползвам само клавиатурата посредством MIDI кабел - или поне така си представям, че трябва да стане рано или късно Редактирано Септември 2, 2005 от Misunderstood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
phile Отговорено Септември 2, 2005 Share Отговорено Септември 2, 2005 ако ще използваш само миди-то тогава за какво искаш да зареждаш каквото и да е било в свирката?!?!!? И най-добре да почнеш като първо кажеш за каква свирка става въпрос.... това е най важния фактор ако искаш някой да ти помогне с конкретния проблем.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Септември 2, 2005 Share Отговорено Септември 2, 2005 Ако искаш да ползваш само клавиатурата на кийборда, зареди семплите в някой VSTi семплер в CubaseSX (излиза, че Kontakt е най-подходящ), ръгни МИДИ кабела и жули в реално време през щайгата. Аз така правя, само че с обикновената клавиатура на PC-то. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Септември 2, 2005 Share Отговорено Септември 2, 2005 Ако ползваш само клавиатурата - за input даваш миди порт-а на клавиатурата, а за outut - sampler-a Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Misunderstood Отговорено Септември 3, 2005 Автор Share Отговорено Септември 3, 2005 ако ще използваш само миди-то тогава за какво искаш да зареждаш каквото и да е било в свирката?!?!!? phile.....май не си прочел внимателно какво е желанието ми Ами, че нали искам да свиря с тази свирка the_gorer, Glacierise ......благодаря за съветите.....захващам се за работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Misunderstood Отговорено Септември 13, 2005 Автор Share Отговорено Септември 13, 2005 (Редактирано) Привет Сблъсках се със следният проблем.....въпросните GIGA ги прехвърлих през CDXtract4 в Sound Font....а от там директно в синтито. За съжаление ми се отварят 5% от файловете, а за останалите ми излиза следното съобщение: Error in replacing bank Unexpected error Ако сте се сблъсквали със същия проблем....или сте наясно от къде идва- ще съм благодарен да ми съдействате Редактирано Септември 13, 2005 от Misunderstood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts