Juxx Публикувано Ноември 21, 2008 Публикувано Ноември 21, 2008 Здравейте на всички... значи проблема ми е следният, свиря (или по-точно свирех) на Jackson kelly js30... преди около месец китарата падна на горния си рог(дадох я за малко на едно момиче да я държи и взе че я изтърва ).. пробвах се да я пребоядисам сам 2 пъти се провалям вече към 50 лева ми изхвърчаха , а понеже съм на 14 и нямам как да си ги изкарвам и немога да отделя много... въпросът ми е може ли някой за 50 - 60 лева да ми пребоядиса тялото в черно, много ви моля влезте ми в положението. Благодаря ви предварително Цитирай
vlex Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 Пиши на Евтим - той е печен и предполагам ще помогне както може. Evtim_Djerekarov му е никът тук. Ае успех и не давай китарата вече на тоя и оня Поздрави, Влад П.П. Не е трябвалод а я боядисваш цялата - ако беше питал още в началото можеше да се мине много по-евтино, ама какво да се прави. Станалото станало. Гледай само да оправим последиците. Цитирай
Recommended Posts