Марко Публикувано Ноември 19, 2008 Публикувано Ноември 19, 2008 (Редактирано) Стиловете които свиря предимно са: Hard rock,Metal,rock n roll,blues и подобни. Уроците са с продължителност от около 30-40 ( в зависимост от нивото и какъв точно е урокът но толкова време обикновенно е достатъчно) минути.Мога да дойда и до вашия дом за да ви преподавам уроците Живея в един град до София, но всеки ден съм в столицата.Цена на един урок е 7 лева. Телефон за контакт 0885510343 - Мартин или скайп sk8boy3519 Редактирано Ноември 19, 2008 от Марко Цитирай
A40 Отговорено Ноември 20, 2008 Отговорено Ноември 20, 2008 Здравейте. Имам един въпрос. Става въпрос за 10 г. момче, което има голям мерак да се научи на китара...Та... дали ще можете да работите с него? Имаме в къщи китарки и кубенца... Цитирай
Марко Отговорено Ноември 20, 2008 Автор Отговорено Ноември 20, 2008 Ще мога да хайде да се разберем тогава кои дни как къде и така нататък.Имате информация как да се свържете с мен в първия пост Цитирай
Recommended Posts