®KOS7Q® Публикувано Ноември 19, 2008 Публикувано Ноември 19, 2008 Еми начи,казано на кратко,избирам си Jackson!И съм се спрял тука на Dinky-та и се колебая между DK2M , DK2 i DKMG . Разликата между пъвите два е ясна, нали единия Single-coil,ама кое ще е по-добре попринцип EMG или Seymour Duncan ? Трябва ми нещо по-универсално като китара,защото сравнително от скоро се занимавам,ма нещо не ме кефи как ми пищи Bullet Strat-a <--- .Тъъъ т'ва е в общи линии.Хелп.че не мога да избирам.Много ще се радвам ако ме понасочите :X Цитирай
abductor Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 DK2 e най-универсална. Що се отнася до ЕМГ-тата и Дънканите - в интернет има бол клипчета, реши кой звук по-те кефи, то не е като да не се различават. Цитирай
sevenstring Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 (Редактирано) +1 за 2 или 2М, ако това, което те влече към Джаксън, са по-скоро качеството и плътността на звука (в сравнение със Скуайър), отколкото стремежът към максимална мощ и брутален метъл. Коя от двете вече друг въпрос. Аз бих взел 2М заради двата готини СД хъмбъкъра и мейпъл нека, щото ми се струва малко по-интересна комбинация. При 2 пък адаптерната конфигурация е по-близка до страт, а роузууд некът като цяло е малко по-универсален ..., а и май се предлага в някои по-добри разцветки ... абе, май тя си е с една идея по-универсална. Ти си решаваш ... Редактирано Ноември 19, 2008 от sevenstring Цитирай
Recommended Posts