Jump to content
Българският форум за музиканти

имам малко запитване


AlexiLaiho

Recommended Posts

Здравейте, знам че тази тема ще бъде леко идиотска ама какво да се прави трябва да попитам.Може преди това да е имало такива теми, но тъй като не съм сигурен реших направо да пусна нова ... та въпроса ми е свързан с отношението парно - китара :girl_witch::) .... тъй като най-сетне пуснаха парното в нашия блок :) а аз принципно си държа китариите в непосредствена близост до радиатора почна да ме измъчва мисълта да не и стане нещо на китарата ... бих се радвал ако някой ми даде информация дали е вредно китарата да седи на 10-20 см от радиатора и евентуално ако трябва да я преместя.Чудих се къде да пусна темата, но тъй като можеби този въпрос вълнува още хора реших да я пусна тука.Извинявам се за дебилството и благодаря предварително

 

 

 

 

Поздрави, Валери

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих я преместил по-далеч. Дали ще й стане нещо е спорно, но по принцип температурните екстремуми не са препоръчителни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съмнявам се нещо по сериозно да й стане, но най-малкото ще трябва по-често и по-дълго да я настройваш, а това е неудобство само по себе си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по евтините китари с времето се измятат при подобна немърливост ... махай я веднага от там и не я слагай под прозорци, до други радиатори... гледай мястото да бъде сухо и защитено от резки температурни промени

Редактирано от Lekov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.