Neckron Публикувано Ноември 16, 2008 Публикувано Ноември 16, 2008 1) Neckron 2) 15 години 3) 9 клас в "СГИ" В.Търново 4) двуумене между китара или барабани (приемам мнения) 5) Метъл и Хард Рок 6) колкото и странно да звучи баща ми 7) доколкото се сещам нямам 8) скициране,рисуване на портрети и прочие 9) ами нека кажем висок чернокос и черноок човек който постоянно тананика нещо и щрака с пръсти Цитирай
savov Отговорено Декември 29, 2008 Отговорено Декември 29, 2008 Едва ли е правилно да търсиш мнения за това на какво ти се свири!?! Но пък и кой те кара да избираш... Добре дошъл! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 30, 2008 Отговорено Декември 30, 2008 Здравей Neckron, Ти очевидно си мислиш, че ние всички сме назубкали схемата на самопредставянето и можем да си допълним липсващите думички. Особено ме съсипа твоята пестеливост по точки 6 и 7. ...6) колкото и странно да звучи баща ми 7) доколкото се сещам нямам Я, моля те, добави липсващото. Ако има възможност - и китарата, и барабаните гони. Почни с едното. Като ти писне, почивай си с другото. ("Двоумя" се пише. На 15 още не ти е късно да се пооправиш с писането. Ето едно правописно речниче: http://www.vanyog.com/grammar-bg/online/index.php ) Хайде, успех! Цитирай
Recommended Posts