Венелин Публикувано Ноември 14, 2008 Публикувано Ноември 14, 2008 Пичове,паднах си по тази китара: Cort G 255 http://www.guitar.com.au/guitars/electric/cort/g255.htm Моля ако някой има наблюдения да сподели. Свиря предимно блус солажи. Благодаря,поздрави Цитирай
rockstar666 Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 Здравей, преди месец ходих в Динакорд, за да пробвам ламповите Блекхартс, пробвах ги точно с тази китара и бях учудващо доста впечатлен от нея.Пасна ми точно на ръчиците , доста ми беше удобна и грифът-много бърз.Като усещане наподобява Ибанеца на Сатриани,грифът е сходен с Фендърския такъв,за момент ми минаха някакви мисли през главата за покупката и с цел тунинг. Но - при положение ,че беше включена китара-кабел-усилвател също ,но вече неприятно бях иненадан и от това колко много шум и пищене може да излезе от една китара. Цената й беше 300 ни няколко си лева, финалното ми мнение е много е удобна,красива,бегал поглед от към изработката също положителен,но със сигурност трябва после да я пратиш на някой,а тук такива хора доста,да ти препипа електрониката и да й направи цялостно екраниране,другият вариант е да смениш всичко по нея,като в случая излиза ,че си дал 300 и няколко си лева само за дървото. Таке,че наи-добре е,когато имаш възможност мини през динакорд и си я пробвай ти лично, и това е най-хубавото, че китарата я има в България, цената й е добра,мисля,че е поне същата,като да си я вземеш и от известните немски он-лайн магазини-само трябва да минеш ти да си я чекнеш и ако ти хареса да я РАЗчекнеш от свирене. Дано съм ти дал отговора,който търсеше,а и все пак ходих да пробвам лампите не китарата,така че ако има нещо моля да бъда извинен предварително! Поздрави! Митко Цитирай
Венелин Отговорено Ноември 15, 2008 Автор Отговорено Ноември 15, 2008 Мерси френд,още преди да пусна темата я бях чекнал китарката вече Хареса ми и китарата и цената. И тремолото ми хареса. Не ми направи впечатление да бучи и пищи,но не съм и усилвал яко де. Нещо,което ще направя ако реша да я взема. Интересно,че в сайта на Cort нищо не се споменава за този модел - просто липсва... Цитирай
Recommended Posts