yellow nEuphoria Публикувано Ноември 10, 2008 Share Публикувано Ноември 10, 2008 Здрасти! Искам да попитам, случайно има ли някой VST за synth... теглих Pro-53, но нестава да докарам блендата от The Final Countdown, такива синти ми трябват в стил Юръп! И още един въпрос някой има ли семпли за BFD 1.5 трябват ми готини тъпани например TAMA които да стават за рок, пак в стил Юпър Мерси предварително на всички отзовали се ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 10, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2008 и за да не отварям нова тема, искам да попитам за баса.. имам Trilogy, той за да просвири както трябва мидито, трябва да селектирам всичките ноти с октава горе, но искам да си дръпна Broomstick Bass, при него как е начина да свири нормално, трябва ли да се дига-сваля, ако някой знае да пише Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Ноември 10, 2008 Share Отговорено Ноември 10, 2008 "Блендата на Юръп" ти е класически saw lead... можеш да я докараш със секи най-елементарен синт(вст)... пробвай Hypersonic - там има такива бенди... (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nasko_roland Отговорено Ноември 11, 2008 Share Отговорено Ноември 11, 2008 РАЗГЛЕДАЙ FL STUDIO 8 ТАМ ИМА МН СЕМПЛИ И РЕАЛ КИТОВЕ. УСПЕХ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Ноември 11, 2008 Share Отговорено Ноември 11, 2008 Broomstick Bass-a си свири нормално, може и със стилове, може и единични тонове... зависи от клавиатурата, но по подразбиране обикновено не се налага транспониране. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 11, 2008 ще го пробвам баса, ако не е нещо както трябва, ще питам.. ами за барабаните трябват ми TAMA за BFD 1.5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 11, 2008 "Блендата на Юръп" ти е класически saw lead... можеш да я докараш със секи най-елементарен синт(вст)...пробвай Hypersonic - там има такива бенди... (: не желая да споря, но съм останал с обеждение, че синта на Final Countdown си е Synth Brass, не е sawtooth, но незнам.. затова се посъветвам с вас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 11, 2008 ... но по подразбиране обикновено не се налага транспониране. Само, че се налага поне така закачих един миди файл, само баса му закачих Broomstick bass, и какво стана свири ниско тоест с октава доло, дигнах го и ми харесма много, май е по готин от Trilogy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts