bghunter Публикувано Ноември 10, 2008 Публикувано Ноември 10, 2008 Аз не съм текстописец не ми се отдава но ако може някой да ми напише някакво текстче за тежка музика за някаква проблемна тема като войната. По възможност да е на английски. Мерси предварително. Цитирай
Jimmy Page Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 Батко незнам ако някой ти напи6е "универсален"=банален текст за войната който ти ще напаснеш към някоя твоя мелодия дали ще се полу4и мн добре ...!! По хубаво е когато текстописеца харесва самата песен и може да я почувства(най добрия слу4ай е когато текстописеца и композитора са един и същи човек)Но даже и да са повече трябвва да са работили заедно да познават стиловете си..Да имат едно и също отношение към характера на самата песен .. сложно е .. А ти казва6 аре некой да ми напише текст за войната..ако може да е на англииски "мерси предварително"(че после ше ме мързи) айдее ... Не става така ... тц тц Цитирай
savov Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 В този раздел има няколко темички от съфорумци, които приемат поръчки за написване на текстове. Разгледай и поискай оферти... Успех! Цитирай
Recommended Posts