Tina Публикувано Ноември 10, 2008 Публикувано Ноември 10, 2008 Здравейте, търся еденичен ключ за 4-струнен бас, Fender-style, ключът е тип "спатия". Ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне, тъй като си нямам и представава къде мога да намеря такъв, който се предлага не в комплект, а единично. Мога да търся в района на София и Варна, така че наистина много ще се радвам, ако някой знае подходящо място в който и да е от градовете. Благодаря предварително Цитирай
Burton Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Провери в Малкия Цум на Пиротска, там често продават отделни ключове за бас. Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Здравейте,търся еденичен ключ за 4-струнен бас, Fender-style, ключът е тип "спатия". Ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне, тъй като си нямам и представава къде мога да намеря такъв, който се предлага не в комплект, а единично. Мога да търся в района на София и Варна, така че наистина много ще се радвам, ако някой знае подходящо място в който и да е от градовете. Благодаря предварително ако не намериш, мога да ти дам, стига да не търсиш перфектен външен вид. Цитирай
Tina Отговорено Ноември 13, 2008 Автор Отговорено Ноември 13, 2008 Благодаря много и на двама ви В малкия ЦУМ наистина има, макар и не по единично, а в комплект от 4, но това може би няма да е голям проблем. reslickade, мерси много за предложението, но ще се въздържа за сега Много мило от твоя страна. Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 Благодаря много и на двама ви В малкия ЦУМ наистина има, макар и не по единично, а в комплект от 4, но това може би няма да е голям проблем.reslickade, мерси много за предложението, но ще се въздържа за сега Много мило от твоя страна. моля. ако ще ти е кеф, да си събираш джунджурийки и резервни части за бас, купи си 4 но можеш и да се обърнеш към някой който си е посъбрал вече пиши на л.с., тази тема може да не се сетя да я издиря. Цитирай
azov Отговорено Април 29, 2018 Отговорено Април 29, 2018 Здравейте, колеги за да не отварям нова тема повдигам тази. Търся ключове за бас китара Ибанец Мюзишън MC 924 - Velve Tune B2. Знам че много трудно се намират, но все пак да питам и тук. Разбира се търся и техни прилични заместители. Ако някой е имал подобен проблем моля да се включи. Благодаря предварително! Цитирай
Demiurg Отговорено Май 2, 2018 Отговорено Май 2, 2018 (Редактирано) ^ Ако говориш за това на 3-та страница горе - http://www.ibanez.de/fileadmin/downloads_brands/ibanez//Kataloge/Katalogarchiv/1982/1982%20Electric%20Basses.pdf Ако искаш заместители - премери разстоянията между центровете нв отворите (за ключа и за винта), както и диаметъра на отворите, и ще видя дали отговарят моите ключове. Редактирано Май 2, 2018 от Demiurg Цитирай
azov Отговорено Май 2, 2018 Отговорено Май 2, 2018 Да това е единия модел на тези ключове, ще замеря и ще пиша. Цитирай
azov Отговорено Май 2, 2018 Отговорено Май 2, 2018 Диаметърът на отвора е 18 мм, разстоянието между центъра на отвора и винтовете са 11 и 16 мм ( има два винта на ключ). Цитирай
azov Отговорено Май 4, 2018 Отговорено Май 4, 2018 Можеш ли да ми дадеш някакъв телефон за контакт ? Цитирай
Recommended Posts