peshoy2k Публикувано Август 29, 2005 Публикувано Август 29, 2005 http://www.cmusicforum.com/pi/M-POWER.mp3 enjoy Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 аз съм дал препоръките си вече Другото което мога да кажа е Цитирай
Passkalero Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Аз имам забележка.,прекалено е дълго т'ва парче! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 Бе Пешо,готино е ама до първата минута и половина,но после поне на мен ми става нещо монотонно,дай поне смени тоналноста Звукът е як иначе! Владо Цитирай
peshoy2k Отговорено Август 30, 2005 Автор Отговорено Август 30, 2005 (Редактирано) еми, да, решеих малко по-така, дето се вика нема много мелодия, то въобще нема ама така за speed яко пп тва щот се връщахме така от моренцето с м-повера и некакси .... пп2 иначе човеко с баварецо са кефи де, то и на wav звучи доста по-добре, кат му фърля още някоя и др китара и го раздвижа ше стане още по-голем комерс, кви тоналности . То на др неща дето правя много малко хора се кефят, а тва се харесва масово, нормално де. Трябва да поработя по звука още де. Дайте критика на саунда :think: пп3 ако някой има монитори с каса да каже плийз как са ниските, че при мене е до 45 херца праг и надолу не чувам. Засега градивната критика се свежда до повече китари и тия да излезнат на преден план, е, и тоналността може да променя верно. на мп3-то звучи глухо, на уейва обаче май звучи добре и не знам дали да дигам около 2,5-5 килохерца :think: абе ше видя да намеря време да го изкарам на тракове да пипна по-финно бийта и падовете и картината, че така ми е директно китара и миди само, е, и колите дето съм редил де Паскалеро, братко, може да си прав, малко е дългичко, но ако се добавят неща и се раздвижи ритъма май няма да е толкова монотонно, като отлежи малко ще го помисля де Редактирано Август 30, 2005 от peshoy2k Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 1, 2005 Автор Отговорено Септември 1, 2005 абе според вас струва ли си да го доизкосурявам по-сериозно, че тука немузиканти ме ласкаят било страшно яко ?пс :think: Цитирай
Recommended Posts