tupoto kopele Публикувано Август 29, 2005 Публикувано Август 29, 2005 Пичове ако проявите интерес качил съм на gmail-а едно парче, казва се Ти ли си/ TI_LI_SI Nikola Vichev лейбъл Tupoto Kopele / ами чуйте го и ако може кажете си мнението както за самото парче така и за звука тъй като още не сме сигурни дали е напълно завършено Много ще съм благодарен ако споделите мнението си Айде да живе българската музика Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 29, 2005 Автор Отговорено Август 29, 2005 Абе знам че това е тотален офтопик за което искрено се извинявам ама метнах на Gmai-а едно авторско казва се Ти ли си/ TI_LI_SI Nikola Vichev лейбъл Tupoto Kopele/ ако искате го чуйте и в Авторска Музика може да си кажете мнението.Много ще съм благодарен на всякакво внимание.Парчето е нещо от като Алтернативен рок ама и малко е попаджийско...всъщност незнам Цитирай
anadem Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 пич вземи качи наистина парчето и тогава ще ти кажа мнение Цитирай
anadem Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 опа аз писах и в другата тема но това Track01.cda не е гот, качи мп3-ка да чуем Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 29, 2005 Автор Отговорено Август 29, 2005 Съжалявам че е аудио формат ама просто като го качвах нямах audiograber или нещо от сорта, сега също нямам и нямам дори CD на тоя компютър айде ако не ви е много проблем дръпнете го така.SORRY Цитирай
progressive Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Съжалявам че е аудио формат ама просто като го качвах нямах audiograber или нещо от сорта, сега също нямам и нямам дори CD на тоя компютър айде ако не ви е много проблем дръпнете го така.SORRY ами проблем е защото така и да се свали няма нищо в него! Track01.cda1K Download това е само за Аудио СД и всъщност не съдържа нищо в себе си- само шорткът... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 (Редактирано) тва група Faces ли е, че не разбрах......май да, значи тъпото-копеле е Кольо от групата ми по солфеж и теория сега ще го чуя Редактирано Август 29, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Stone Free Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 (Редактирано) Нема никой в тоя файл :think: Редактирано Август 29, 2005 от Stone Free Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 30, 2005 Автор Отговорено Август 30, 2005 ей сега 6те оправя проблемчето споко абе нали все пак съм тупото копеле бе ебати смисъл не се впрягайте ако не успея да го оправя Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 30, 2005 Автор Отговорено Август 30, 2005 готово оправих го вече го има в mp3 форматец айде чуйте го сега и кажете за кво става дума.На мен лично ми се струва че има бая ниски ама чуйте го и тогава Цитирай
pop_corn Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 Пич, мене парчето ме кефи. Слушам си го на рипийт и ме радва. Чисто средностатистическо слушателско мнение. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 31, 2005 Автор Отговорено Август 31, 2005 eeee ама кажете нещо де!Поне го оплюйте Цитирай
anadem Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 песента е яка, вече си я пускам за трети пореден път така че май ще ви стана фен , иначе бриджа който идва някъде към 2:30 може да бъде малко "по-идеен" ... де да знам с още една китара или някакво "криво" соло просто да придаде някакива динамика на парчето. Определено искам да чуя още ваши работи, особено ако са леко по-алтърнатив така че ако свирите някъде казвайте да идвам P.S. кажи кога/къде/ как е записвано парчето, ако искаш Цитирай
Stone Free Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 Приятно Кажи наистина, кога и как сте го записвали... Цитирай
Achiles Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 я дай директен линк, че не мога да се оправя Цитирай
Recommended Posts