Kikata Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Ако може да ми ги пратиш всичките ще съм ти много благодарен .Намери ме на k_d_j@abv.bg Цитирай
geri g Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Здрасти... и аз като много други това щом го видях таа, ето какво искам аз: (ако е възможно) Abba - mamma mia Aha - take on me Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Bon Jovi - runaway Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Time to say goodbye - Andrea Bocceli Anastacia - left outside alone Evanescence - bring me to life (интродукцията на пиано си я бива) Evanescence - my immortal Britney Spears - toxic (лесна за свирене) маил: dodstes@gmail.com ако и предложиш къде може да се търси!! предваря предварително Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 Ох, така няма да стане. Изчакайте ден-два, ще ги сложа на един сървър на работа и оттам всеки ще си точи колкото и които ноти иска. Цитирай
geri g Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Извинявай за причиненото неудобство Наистина Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Ето, теглете. ТАКИВА ЛИНКОВЕ НЕ СЕ ДОПУСКАТ ТУК. Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Декември 17, 2008 Автор Отговорено Декември 17, 2008 Умолявам всички, които също имат ноти - нека ги дадат, за да направим един добър каталог. Не се стискайте, няма да ви се изгубят, ако ги дадете и на други. Аз лично съм плащал за почти всички от списъка, но не ми пречи да ги дам за теглене. Ако някой има някое от следните, моля нека прати. Търся ги от сума ти време: Jon Secada - just another day without you Ishtar - horchat hai kaliptus Enrique Iglesias - tired of being sorry Cranberries - kakvoto i da e Pandora - sands of time Stevie Wonder - I just called to say I love you Sugababes - about you now Към архива добавих Army of Lovers - I give my life Цитирай
katq_smile Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 Ще съм ти много благодарна, ако ни ги пратиш всичките на katq_smile@abv.bg. Blagодаря предварително Цитирай
emilia1989 Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Прати ми нотите на u4eni4ka1989@abv.bg Цитирай
nmarsalis Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Здр. ако не те затруднявам би ли ми изпратила Frank Sinatra - New York, New York. Благодаря много! Цитирай
titmouse Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 Здравей! Искрено те поздравявам за бекорисната идея да ги предоставиш безплатно и много се радвам че са ноти,а не само акорди. Имам интерес към няколко, когато можем ми ги прати на nev_d_i@abv.bg Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Robbie Williams - feel U2 - with or without you Благодаря ти предварително. Цитирай
checho Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 що всички просто не погледнете малко по-нагоре от собствените си мнения и да видите как да се сдобиете с нотите и да спрете да пишете в темата? Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Март 27, 2009 Автор Отговорено Март 27, 2009 що всички просто не погледнете малко по-нагоре от собствените си мнения и да видите как да се сдобиете с нотите и да спрете да пишете в темата? Ами не си изцяло прав. Аз бях оставил линк, но модераторът го е изтрил. С право, все пак. Цитирай
checho Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 прав съм изцяло, с изключение на един ден - изтрит е вчера Цитирай
jocker Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 Невероятен жест! Браво! Моля те изпратиш тези, за прекрасната ентусиазирана млада (8г.) пианистка, дъщеря на моя кум. Много и е трудно да си намира ноти. Адреса е: az_z_@abv.bg U2 - with or without you Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Queen - somebody to love Abba - mamma mia November Rain - Guns'n roses Ray Charles - hit the road jack БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ОТ НЕИНО ИМЕ!!! Цитирай
Recommended Posts