Mzorg14 Публикувано Ноември 1, 2008 Публикувано Ноември 1, 2008 абе хора тея сичките неща уа уа тем подобни - ефекти ли са ?? от скоро свиря и питам.... бтв ако си купя примерно дигитек дет метъл от онея от фактор тва нещто ако не натискам педала ще има ли разлика в звука ? не ми се сърдете Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 ...ако не е "тру байпас" ще има минимална разлика в звученето дори да не е натиснат...обаче едва ли ще ти направи кой знае какво впечатление... Цитирай
abductor Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Всъщност ефекта е твърде нов, за да не е с трЮ байпас Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Дет метъла не е с тру байпас.Лично аз обаче не намирам разлика в звука когато китарата минава през ефекта и не е включен и когато китарата не минава през камиончето.Имам такъв и го тествах сега даже.... Ето и малко доказателства http://rock-tiras.km.ru/project_deathmetal.shtml.htm Цитирай
Recommended Posts