vanboy Публикувано Ноември 1, 2008 Публикувано Ноември 1, 2008 Преди време го бях постнал този инструментал тук,но го прекъснах за месеци-сега пак го започнах.Не е довършен,линеен саунд и ще се добавят още акуст.,както и ел.китари с дистър като почти в началото ще има солокитара а пък в края не е разработен още.Кажете си мнението за инструментала и освен това ме интересува дали си струва да се продължи,защото е само 2.20 мин. или да го оставя така?Ще се радвам на каквито и да е мнения! http://media.putfile.com/ideq1-07 Цитирай
galingit Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Браво ,пич !!! Много оригинална композиция...,на мен по ми звучи като песен...Успех !!! Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 (Редактирано) Благодаря,galingit!Радвам се,че ти харесва-идеята ти за песен не е лоша,но ще трябва да се промени малко конструкцията. Редактирано Ноември 1, 2008 от vanboy Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 "Чухме" го... Много интересно го намирам. Направо има смисъл да го доразвиеш! *** Сещайте се по-често и за това: Да помогнем за една от кампаниите на muzikant.org: http://www.svetomir.org Дарете чрез SMS с текст: DMS SVETOMIR M-tel: 1571 Globul/Vivatel: 17777 Цитирай
APO78 Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Браво супер си го доразвил от последният път когато го слушах Бас линията много яка е станала ти ли го свириш?Остави го инструментал най добре (мое мнение).Според мен е придобил по завършен вид може да си пойграеш с аранжимента например интрото да е без барабани и вторият такт да се влючат,също на 0.22 секунда където е бас барабани и клавир направо си плаче за едно соло и след 0.43 секунда където почва основната тема може да смениш този призрачен клавир със цигулки например.Така поне ми звучи на мен ,но парчето си е готово и е супер Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 (Редактирано) Благодаря,Angelina-дано да намеря и друг смисъл освен удоволствието да си дрънкам музички..и ако намеря по-сериозен в музиката,ще трябва да зарежа монтьорлъка с кеф...но уви APO78-мерси за подробния поглед на елементите в парчето!Баса си го редя аз,но ако го свирих наживо,щеше да е доста по-добре...но нямам бас китара.На 22 секунда е замислено за солокитара-добре си усетил..а това за 43 секунда-може и да си прав-ще опитам да сменя фона с цигулки да видя как ще звучи. Редактирано Ноември 1, 2008 от vanboy Цитирай
Polyphone Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Страхотно е! Звучи леко ретро от 80 -те! Много ми харесва! Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 10, 2008 Автор Отговорено Ноември 10, 2008 Polyphone-радвам се,че ти харесва. Интересува ме също дали не е кратко-само 2.20 м. е-въпроса е дали да го удължавам?! Цитирай
mengel Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Интересно парче, хареса ми ! Кратичко е наистина, но това лесно може да се промени. Интересно ми е да чуя и китарите, които визнамеряваш да запишеш. На този етап мога да помогна с барабаните... Цитирай
Polyphone Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Polyphone-радвам се,че ти харесва.Интересува ме също дали не е кратко-само 2.20 м. е-въпроса е дали да го удължавам?! Да, ако може да се удължи още малко ще бъде екстра. Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Отговорено Ноември 11, 2008 Polyphone-и аз мисля,че е добре да се удължи. mengel-благодаря за желанието да помогнеш-каква ти е идеята за барабаните? Цитирай
mengel Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Polyphone-и аз мисля,че е добре да се удължи.mengel-благодаря за желанието да помогнеш-каква ти е идеята за барабаните? Цяло са добре, липсва им малко живот и тук таме мисля, че могат да се побутнат. Виждам си ги правил с адиктива, та ако ми ги птратиш като миди трак и останалото като мп3 мога да си поиграя малко Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Отговорено Ноември 11, 2008 mengel,пратил съм ти Л.С. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Тук , дано не ми се разсърди vanboy , защото мнението ми е в контрапункт с останалите.... Добре тая мелодийка в началото е завладяваща. Блендата е наква призрачна(бууу ако ме разбирате де )После спира и точно като за песен сякаш, човек очаква да чуе глас(пеене). Но не , пак същата мелодия със друга бленда. И после до края чувам само варияции на въпросната мелодия , която пък е приятна, но все пак по някакъв странен начим ми звучи твърде стандартна(да не казвам позната), сякаш е по много стари схеми (теоретично съм зле и не мога да се обоснова научно ). От цялото парче най ми хареса от 0:22 до 0:32(там където я няма мелодииката и би могло да се пее). Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Отговорено Ноември 11, 2008 (Редактирано) ultramega,разбира се че не ти се сърдя-не очаквам само суперлативи-все пак всеки има различно виждане! По въпроса с момент:0:22 до 0:32-е..време е там вече да направя запис,защото този момент съм го създал за солокитара.Ако трябва да е песен,мисля,че цялата и конструкция трябва да бъде променена-това е мое мнение.М-у другото ако някой има желание да вкара нещо от себе си-било то барабани,соло или ритъм китара..пък ако ще и промяна в семпли-нямам нищо против-ще му пратя миди или wave-ще се радвам дори да го разработим заедно-ще е интересно! Редактирано Ноември 11, 2008 от vanboy Цитирай
Recommended Posts