Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Преди време го бях постнал този инструментал тук,но го прекъснах за месеци-сега пак го започнах.Не е довършен,линеен саунд и ще се добавят още акуст.,както и ел.китари с дистър като почти в началото ще има солокитара а пък в края не е разработен още.Кажете си мнението за инструментала и освен това ме интересува дали си струва да се продължи,защото е само 2.20 мин. или да го оставя така?Ще се радвам на каквито и да е мнения!

http://media.putfile.com/ideq1-07

Отговорено (Редактирано)

Благодаря,galingit!Радвам се,че ти харесва-идеята ти за песен не е лоша,но ще трябва да се промени малко конструкцията.

Редактирано от vanboy
Отговорено

"Чухме" го... Много интересно го намирам. Направо има смисъл да го доразвиеш! :)

Сещайте се по-често и за това:

Да помогнем за една от кампаниите на muzikant.org: http://www.svetomir.org

Дарете чрез SMS с текст: DMS SVETOMIR

M-tel: 1571 Globul/Vivatel: 17777

Отговорено

Браво супер си го доразвил от последният път когато го слушах Бас линията много яка е станала ти ли го свириш?Остави го инструментал най добре (мое мнение).Според мен е придобил по завършен вид може да си пойграеш с аранжимента например интрото да е без барабани и вторият такт да се влючат,също на 0.22 секунда където е бас барабани и клавир направо си плаче за едно соло :D и след 0.43 секунда където почва основната тема може да смениш този призрачен клавир :greenball: със цигулки например.Така поне ми звучи на мен ,но парчето си е готово и е супер ;)

Отговорено (Редактирано)

Благодаря,Angelina-дано да намеря и друг смисъл освен удоволствието да си дрънкам музички..и ако намеря по-сериозен в музиката,ще трябва да зарежа монтьорлъка с кеф...но уви :thumbs_up:

APO78-мерси за подробния поглед на елементите в парчето!Баса си го редя аз,но ако го свирих наживо,щеше да е доста по-добре...но нямам бас китара.На 22 секунда е замислено за солокитара-добре си усетил..а това за 43 секунда-може и да си прав-ще опитам да сменя фона с цигулки да видя как ще звучи.

Редактирано от vanboy
Отговорено

Polyphone-радвам се,че ти харесва.

Интересува ме също дали не е кратко-само 2.20 м. е-въпроса е дали да го удължавам?!

Отговорено

Интересно парче, хареса ми :girl_cray2: ! Кратичко е наистина, но това лесно може да се промени. Интересно ми е да чуя и китарите, които визнамеряваш да запишеш. На този етап мога да помогна с барабаните...

Отговорено
Polyphone-радвам се,че ти харесва.

Интересува ме също дали не е кратко-само 2.20 м. е-въпроса е дали да го удължавам?!

Да, ако може да се удължи още малко ще бъде екстра.

Отговорено

Polyphone-и аз мисля,че е добре да се удължи.

mengel-благодаря за желанието да помогнеш-каква ти е идеята за барабаните?

Отговорено
Polyphone-и аз мисля,че е добре да се удължи.

mengel-благодаря за желанието да помогнеш-каква ти е идеята за барабаните?

Цяло са добре, липсва им малко живот и тук таме мисля, че могат да се побутнат. Виждам си ги правил с адиктива, та ако ми ги птратиш като миди трак и останалото като мп3 мога да си поиграя малко :rolleyes:

Отговорено

Тук , дано не ми се разсърди vanboy , защото мнението ми е в контрапункт с останалите....

Добре тая мелодийка в началото е завладяваща. Блендата е наква призрачна(бууу ако ме разбирате де :) )После спира и точно като за песен сякаш, човек очаква да чуе глас(пеене). Но не :rolleyes: , пак същата мелодия със друга бленда. И после до края чувам само варияции на въпросната мелодия , която пък е приятна, но все пак по някакъв странен начим ми звучи твърде стандартна(да не казвам позната), сякаш е по много стари схеми (теоретично съм зле и не мога да се обоснова научно :P ). От цялото парче най ми хареса от 0:22 до 0:32(там където я няма мелодииката и би могло да се пее).

Отговорено (Редактирано)

ultramega,разбира се че не ти се сърдя-не очаквам само суперлативи-все пак всеки има различно виждане! :) По въпроса с момент:0:22 до 0:32-е..време е там вече да направя запис,защото този момент съм го създал за солокитара.Ако трябва да е песен,мисля,че цялата и конструкция трябва да бъде променена-това е мое мнение.М-у другото ако някой има желание да вкара нещо от себе си-било то барабани,соло или ритъм китара..пък ако ще и промяна в семпли-нямам нищо против-ще му пратя миди или wave-ще се радвам дори да го разработим заедно-ще е интересно!

Редактирано от vanboy