snifo Публикувано Октомври 26, 2008 Публикувано Октомври 26, 2008 Здравейте, искам да предоставя на вниманието ви домашния ми проект който влача вече 2 години - Meet My Fist За презентация избрах тез рифчета http://soundclick.com/share?songid=6431682 Останалите парчета са на http://www.soundclick.com/meetmyfist http://www.myspace.com/metalshtina Коментари са добре дошли както и критики относно звука/микса Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 Значи, понеже интернет доставчика ми не се представя добре напоседък си пуснах Lo Fi версията и веднага си казах "отвратителен микс". После пробвах Hi Fi и установих че онова е било от плейъра на сайта. Много са добри, само че малко кратички още. Също ми направи впечатление, че саунда е малко по-индъстриъл тип, това разбира се не е зле, гот си звучи. Мен ме кефи Дерзай, чакаме пълни парчета Цитирай
snifo Отговорено Октомври 26, 2008 Автор Отговорено Октомври 26, 2008 Радвам се, че ти харесват А индъстриал звученето мисля, че не съм го целял, но се получава заради грозния Zoom Цитирай
Monolith Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 (Редактирано) Много зверско. Само мога да си мечтая да постигна такъв звук вкъщи с компа. Който си го може си го може де. Би било полезно да споделиш как и с какво си правил записите. Метълът е трепач! Редактирано Октомври 28, 2008 от Monolith Цитирай
snifo Отговорено Октомври 31, 2008 Автор Отговорено Октомври 31, 2008 Много зверско. Само мога да си мечтая да постигна такъв звук вкъщи с компа. Който си го може си го може де. Би било полезно да споделиш как и с какво си правил записите. Метълът е трепач! Благодаря Ами аз съм скромен по принцип - китара Squier Stratocaster и процесор Zoom G1 (ужас). Зума влиза в саундкартата и се записва през Soundforge 8, барабаните са семпли от DFH а микса е в Acoustica Audio Mixer Зле е работата като цяло, но се мъча Цитирай
snifo Отговорено Октомври 31, 2008 Автор Отговорено Октомври 31, 2008 идеално мерси (MESHUGGAH'95 = ) Цитирай
lizardman Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Ох, откога те чакам! Страшно жестоки тресни, щом ги изслушах всичките с кеф. Досега не ми се е случвало... Ще чакам да се завършат парчетата! Дано да се развие хавата и проектът да се превърне във функционираща група. Искрено ти го пожелавам! Цитирай
Abbath Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Пич,не'ам думи,как го изкара тоя звук "мешугав" не знам явно имаш бая ухо...с кеф бих седнал да ти запиша подобаващ бас,само направи цяла(и) песен(и)! Цитирай
snifo Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 Ами дано И аз от много време се надявам ама всичко с времето си. Цитирай
snifo Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 Пич,не'ам думи,как го изкара тоя звук "мешугав" не знам явно имаш бая ухо...с кеф бих седнал да ти запиша подобаващ бас,само направи цяла(и) песен(и)! Хах, дойдохме си на думата Аз се чудех дали да не пусна една тема в "Търсят се музиканти" Цитирай
Abbath Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Ми гледам си от Бяла...явно по жицата ще да стане квото ше става...ай действай,чакам Цитирай
Recommended Posts