dedomito Публикувано Октомври 25, 2008 Публикувано Октомври 25, 2008 http://media.putfile.com/dedomito-rock-song-demo-solo-master http://media.putfile.com/dedomito-rock-song-demo-solo http://media.putfile.com/dedomito-rock-song-demo Вчера ме озари музата и записах една идея .Типично в мой стил записа е калпав , но ...кой колкото може както се казва , хахаах . Все пак се надявам да ви хареса . Дедо Мито Цитирай
KhanAttila Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Много готино! Основният риф ми допадна доста и мисля, че той прави парчето. В този ред на мисли смятам, че непрестанните промени в акордите го накъсват малко и го отдалечават от основната идея (под нея разбирам началния риф и темата за солото). Като певец куплетите/предприпевите/припевите (ако ги различавам добре, разбира се) ми идват малко стандартни, по-очаквани сякаш. Вярвам, че спокойно можеш да оставиш основния риф да продължи в куплета, или да го ползваш за припев. Разложени китари/по-съвремени китарни бленди също си мисля, че ще обогатят парчето и ще изтрият всякаква нотка за традиционно рок набиване. Поздравления за труда. Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 25, 2008 Автор Отговорено Октомври 25, 2008 Много готино! Основният риф ми допадна доста и мисля, че той прави парчето. В този ред на мисли смятам, че непрестанните промени в акордите го накъсват малко и го отдалечават от основната идея (под нея разбирам началния риф и темата за солото). Като певец куплетите/предприпевите/припевите (ако ги различавам добре, разбира се) ми идват малко стандартни, по-очаквани сякаш. Вярвам, че спокойно можеш да оставиш основния риф да продължи в куплета, или да го ползваш за припев. Разложени китари/по-съвремени китарни бленди също си мисля, че ще обогатят парчето и ще изтрият всякаква нотка за традиционно рок набиване. Поздравления за труда. Мерси за положителния коментар . Идеята ми беше да си запиша основния риф да не взема да го забравя , че помня само по 5 минути , ххаха. Не съм му мислил текст , не мога и да пея и именно за това нещата звучат малко разпиляно . Ако има текст ще се подредят куплетите и преходите и ще стане както си трябва . Разбира се има още много какво да се прави за да стане едно парче истинско - разложени акорди , малко рок орган и тн . Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Според мен, можеш да изсвириш ритъм китарите два пъти (ако не си го направил, но ми се струва че не си)и да ги паннеш ляво -дясно... даже ако вкараш и някоя хармония да не свирят едно и също лявата и дясната още по-добре. Солата също може да ги разнообразиш да не са все в центъра... Така може би ще е по пространствено. Така си мисля аз Дано ти е от полза Цитирай
rocker_vn Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 жесток рок ще стане митак,мелодията много ме кефи. Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 Ай,честити имен ден и много здраве!Може да напишеш с какво си го правил ,хубаво е Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 26, 2008 Автор Отговорено Октомври 26, 2008 Ай,честити имен ден и много здраве!Може да напишеш с какво си го правил ,хубаво е Мерси за поздравите . Ползвал съм - тупани ЕЗ Дръмер , бас - Хиперсоник / ВСТ синтезатор / , китарата е с Ревалвер МК3 и след него компресор Density.dll . Цитирай
Recommended Posts