Jump to content
Българският форум за музиканти

По-различното представяне ^^


Recommended Posts

nickname: no.ski.crew

Образование: за сега почти всички от крюто средно и се борят за висше ^_^

За музикален инструмент не мога да говоря, защото само 1н-2ма имат влечение към тях... повечето само си свиркат с уста :whistle::D

Преди малко направих акаунта на no.ski.crew, разгледах форума и мога да отбележа, че чух някой зверски парчета, продължавайте в същия дух, много са добри !!!

 

На кратко да напиша защо барем се регнах и то в лицето на цяло крю и какво правя тук, като не мога да свиря на нищо (което е спорно :D )...

no.ski.crew e сноуборд крю, което се бори да пропагандира сноуборд културата в БГ, поради тази причина създадахме и http://www.no-ski-crew.org/ . Заехме се с доста проекта, които до този момент са далеч не развити, по простата причина, че се появихме в интернет пространството преди 3-4 месеца.... въпреки това сме надъхани и правим каквото можем! :)

Един от проектите, които развиваме е т.н. Music.Tracker.Project ( http://www.no-ski-crew.org/?p=15 ). За никой не е тайна, че има супер кадърни хора и групи, за които са чували мама ,татко и приятели и ...никой друг ,както не е тайна, че много от причините да се разпадат такива банди е точно липсата на публика и стимул... Точно за това ние решихме, малко или много, да помогнем на тези групи .... безплатно (колкото и чудно да звучи).

Името на проекта го кръстихме така, заради плеъра поместен в блога ( http://www.no-ski-crew.org/#musictracker ) , където "окачаме" парчетата на бандите за свободно слушане (но НЕ и даунлоуд!). За момента нямаме много време за този проект, защото се готвим за зимата (дай боже повече сняг) , затова имаме и само 1на песен - Поп Фолк Звезда на Q-Check ( http://www.no-ski-crew.org/?p=52 ). Mного фенско парче, а и набира сила и популярност :metalist: , поне до колкото разбирам.... (btw 2ри ден държат 2ро място в Кинг Сайз Тен в ЗиРок -> http://www.kingsize.zrockbg.com/kingsize.php ) ...(едва ли заради нас :P ) :D

Скоро ще размътим водите още, защото подготвяме видео по въпроса, както и допълнително инфо и т.н. Но в крайна сметка, този проект ще има бъдеще само, ако има повече кадърни хора като вас! Симбиоза сме ;)

Аз лично познавам хората от няколко "гаражни" банди за чиито наименования гугъл дори не е чувал. При желание всичко става! Най-малкото, което можем да направим е поне да ви овиснем снимките и имената в нета, пък кой знае.... току-виж някой ви харесал.

 

 

Това е ! Много се извинявам предварително на модераторите, ако съм объркал мястото за тази тема , ноооо.....това си е малко или много самопредставяне :D

 

Чиърз!!! :cheers2::rockon:

Редактирано от no.ski.crew
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм... интерсна идея, ама защо толкова анти ски...били за жени с мустаци и т.н. Малко грубичко някак. Какво пък скиорите ви пречат..няма място за вас по пистите ли? ... ми няма, като на един снубордист му трябват 15-20 метра влачене/стъргане за да завие (шегичка :rolleyes:

 

...пък в раздел "приятали" намирам организация на ектремните ски спускачи или нещо от сорта.

 

Добре дошли!

Редактирано от alexthegreat
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти :)

Радвам се , че ти харесва идеята, надявам се да се хареса на повече хора и да има повече участници в проекта ! :)

А иначе по въпроса, който те вълнува така бурно .... мисля, че фактът "...пък в раздел "приятали" намирам организация на ектремните ски спускачи или нещо от сорта." говори сам за себе си :)

 

Поздрави и мерси много, че си обърнал внимание на темата!!!

Big Ups! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.