гвендолин Публикувано Октомври 23, 2008 Публикувано Октомври 23, 2008 (Редактирано) ами това е едно от предаванията за селекцията на бг песен за ЕвровизияАз участвам с песен номер9.Ще ми бъде интересен вашия коментар за изпълнение и ще се радвам ако ме подкрепите Редактирано Октомври 23, 2008 от гвендолин Цитирай
Monolith Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 ще те гледам само заради ника ти, между другото аз съм ферди Цитирай
Monolith Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 (Редактирано) забравила си кирилицата в чантичката с пудрата и огледалцето Само вметка песен номер 9 нищо няма да говори на повеето от нас, освен ако наистина така се казва самата песен "номер 9" кажи име псевдоним, артистичен, нещо друго да познаем коя си, щото жинаги могат да изместят подредбата на участниците, нали се сещаш. Редактирано Октомври 23, 2008 от Monolith Цитирай
bobze Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 Успех, дано да ти се получи, ма действително дай по конкретно, защото песен 9 не е съвсем Цитирай
biala Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 па гледахме не беше зле - даже по-добре от повечето които са се явили до сега.... само бек вокалите мноо виеха на кестерме и хореографията малко дървена ама туй са дребни кусури дето независят от изпълнителя ама правят лошо впечатление Цитирай
Monolith Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Гледах, никой от участвалите не направи впечатление с пеене. Но то нали все пак си е ЕвроВИЗИЯ, а не ЕвроАУДИЯ. Иначе ти ставаш за... Цитирай
гвендолин Отговорено Октомври 24, 2008 Автор Отговорено Октомври 24, 2008 Да,много благодаря за мнението,а с пеене няма как да блесне човек,звука е под всякаква критика..но това е БНТ,ами не че се оправдавам но трябва да го изпитате на свой гръб,а за бековете като баланс в залата беше ок,но по ТВ със сигурност е възможно да е бил различен сигнала по-силни са били гласовете а по-тих плейбека Успех на всички Цитирай
bobze Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 НЕ Евровизия, а ЕвроБГвизия! Кофтито в цялата врътка е, че там нещата са откровена идиотия и отвратително побългарени. Колото и да не ни се иска, това е положението Минке Споко, всеки е тръгнал от някъде, все пак си е солиден конкурс и те гледат доста хора, всичко оказва влияние...никой не е в състояние да претръпне до толкова, че да не му пука грам какво се случва около него на сцената и извън нея. Успех пожелавам на всички , но тия неща в БГ са фарс и тргикомедия. Не съм от най-често излизащите на сцена, още повече на такава, но по моему си трябва и талант, и смелост, и някой, който да вярва в теб, освен ти самия в себе си ))))))))))))) Цитирай
Recommended Posts