liquid_death Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 ^ Пълно и точно описание на ситуацията! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Октомври 25, 2008 Автор Отговорено Октомври 25, 2008 Малко сложно става, май наистина ще събирам от закуски за оня Шектър Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 ...няма да сбъркаш с Шектъра...много сериозни китари...поне тези които съм видял де...само трябва да им свикнеш на грифовете че са малко специфични...Рубенсов тип...но не е беда...със сигурност ще е по-удачно решение от модването...а може би дори по-евтино...а за емоционалната страна на въпроса аз не бих се притеснявал...като човек на който му се е налагало често да сменя китари мога да ти споделя опита си че когато си вземеш по-добра емоционалната привързаност има сколонността да се прехвърля към новата...а старата се чудиш къде да я запокитиш...все пак с китарите е като с жените... Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Октомври 31, 2008 Автор Отговорено Октомври 31, 2008 А един левашки ебанец за колко пари мога да отнеса? Цитирай
vlex Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 ...все пак с китарите е като с жените... Брат ми, ултра грубо А, дано женската половина от форума, която май така или иначе нито е половина, нито влиза в тая част на форума, не ти се обиди и не се засегне Поздрави, Влад Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 ...^ е това е самата истина...а те жените все едно не сменят мъжете като носни кърпи...че си ги връткат по двама трима наведнъж...а накрая сме им и виновни на всичкото отгоре...де да бяха верни като добре сетъпнатите китари....ама на...затова най-добре да си вземе човек една две добри китари...и после да сменя жените а не китарите.... ПС: ама все пак по-темата ПС: пич на Шектера не му пречи рубенсовия тип гриф, ама ако си избираш мадама бих ти препоръчал нещо тъно като грифче на Ибанез Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 То по името му си личи че има общо с жените Цитирай
Recommended Posts