rocker_vn Публикувано Октомври 20, 2008 Публикувано Октомври 20, 2008 това е клипа "клип" някой може да се познае там,сори,нищо лично а,още нещо.клипа е с червена точка и е забранен тук там за лица под 18 години.има малко стриптийз п.п. абе малко ме е срам да пусна такава песен.признавам си Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 Браво Ненко ! Супер е станал клипа , а и песента така с клипа вече ме кефи повече :-) Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 Бат Ненко , пак гледах култовия клип и накрая видях най-важното : Тойотата е с ВИНЕТКА !!! Браво , хвала на таквиз съвестни граждени , хахахахааххахахахаха . По чуждите клипове никаде не съм видял каляска с винетка , хаха Цитирай
rocker_vn Отговорено Октомври 26, 2008 Автор Отговорено Октомври 26, 2008 митак то тя винетката е изтекла хахахах,другото което е аз пък по чуждите клипове не съм виждал толкова мръсни коли като моята хахаха мерси,съвестен съм,и гражданска имам.само данъци няма да плащам докато не се оправят пътищата - т.е. няма да е скоро Цитирай
Recommended Posts