Vlado_Abroad Отговорено Август 30, 2005 Автор Отговорено Август 30, 2005 Готино е! Мерси,Паскалеро!Благодаря ти,че си отделил време да го чуеш! Владо Цитирай
peshoy2k Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 е, те тва е музика, кво да коментирам Цитирай
JogyRoger Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 Поздравления за барабаниста Парчето много ме радва, харесва ми колко е свежо. Може би между 2:30 - 3:10 щеше е добре да има повече движение, само предложение Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 12, 2005 Автор Отговорено Септември 12, 2005 Поздравления за барабаниста <_>Парчето много ме радва, харесва ми колко е свежо. Може би между 2:30 - 3:10 щеше е добре да има повече движение, само предложение Мерси Джоги, благодаря ти че слуша!Това между 2:30 и 3:10 паузата с баса ли е?Ако е,по принцип всеки път като го свирим е различно,това е часта от парчета,която е много отворена към импровизация. Владо Цитирай
Recommended Posts