Zdravko Peev Публикувано Ноември 20, 2004 Share Публикувано Ноември 20, 2004 Цялата история е следната: По немски имаме да правим реферат за някаква област на техниката (съвсем произволна). И познайте, какво си избрах аз - електрическата китара :guitar: . Устройство, модели, малко от историята, това смятам да засегна. И бих ви помолил, ако имате линкове към някакви хубави сайтове, които са по темата, да ми дадете малко . Единственото условие е да са на немски, защото в реферата трябва да присъства и източникът в оригинал (оригиналния текст + мястото (линк-а)). Аз намерих ето това, добре ми се види http://www.rocksource.de/gitarren/gitarre_aufbau.htm# Ако имате някакви идеи, предложения, каквото и да е, което смятате, че би ми помогнало, слушам моля Трябва да избутаме хубава оценка, имайки впредвид самата тема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 Ми човече, ще се поразходя малко из немските сайтове тия дни така и така и ще поогледам. Що не си вземеш нещо на английски и не си го преведеш. Термините не са нещо различно eg. Fretten Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zdravko Peev Отговорено Ноември 20, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 20, 2004 Не ве, на мен не ми е проблем да преведа от английски - има много хубави сайтове на този език, ама ми искат текста напечатан (източника) в оригинал, не превод . Пък и ако тръгна да го превеждам от англ. на немски ще ми отнеме прекалено много време. Пък все пак си говорим за по-голям обем на реферата. Само частта, която трябва да я говоря (защитата) ми трябва да е в нормата на 3 страници печатано . Това (3-те страници) е мой текст, написан на основата на прочетеното... синтезирано най-важното Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Ноември 20, 2004 Share Отговорено Ноември 20, 2004 OК. "If i find something i'll let you know" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Ноември 22, 2004 Share Отговорено Ноември 22, 2004 http://www.guitar-legends.com/library/tech...01/tech001.html Преведи си това ако ще ти свърши работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KMisunderstood Отговорено Ноември 22, 2004 Share Отговорено Ноември 22, 2004 А ти къде учиш? Извинявай, ако искаш не ми отговаряй, само любопитствам, защото и аз съм в немска гимназия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zdravko Peev Отговорено Ноември 23, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2004 В 5-та ЕГ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Ноември 23, 2004 Share Отговорено Ноември 23, 2004 Аз съм завършил немска гимназия и съм живял няколко години в Германия, така че мога да ти дам няква насока. Tова по принцип са сайтове на online магазини, но има и много неща за теорията на ел.китарата Check this: www.musik-service.de www.thomann.de Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts