Jump to content
Българският форум за музиканти

Войната на търговците.


Recommended Posts

Какво ще кажете, ако на разните Тонита и Джанита и т.н. им се направи подразделение на "купувам-предлагам", примерно да се казва "Купувам-Продавам-Предлагам с Надценка, въртя Далавери и Плюя Конкуренцията" - и в него да си пускат постингите, а в настоящия "Купувам-Продавам" да им се спре достъпа?

 

Следя редовно тази част от форума, интересувам се от нещата, които други музиканти продават, причините да са ползвали даден чарк, инструмен, ефект и т.н. и т.н., и вече супер ми писна основно да следя спекули с цени, заяжданки един към друг, всеки да си хвали стоката и да плюе чуждата и т.н. Навсякъде по бял свят тези търговски съобщения се заплащат, муфтаджии такива, и се обозначават като реклама, само тука сме приятели и затова си правим невероятни отстъпки. В най-лошия случай поне да се слага в името на темата надпис: ТЪРГОВСКО СЪОБЩЕНИЕ. Тука всеки си плещи квот си иска е така, щото е на аванта. Много ми е интересно, ако се вкара такса за продавачите, кой ще остане.

 

Сори, че емоционален, ама ей сега пак го чета Тони, продава неква трошка за 120 лв. (утре ще е 300) и се обяснява с Джани "Ти ако го продаваш, ще е 900 лв.). Мен това дали трябва да ме интересува?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично наистина се дразня от безбройните никого неинтересуващи оферти на TONI. Леееееко тъпо ми става всеки път когато превъртам първите 5-6 теми в които си пише само той, но въпреки това държи да са най-отгоре. Сега с ограничението за два постинга седмично нещата може и да се пооправят . Въпросът е там че ако толкова държи на търговийката да си отвори магазин, направи страница или каквото там намери за подходящо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега с ограничението за два постинга седмично нещата може и да се пооправят .

Какво е това ограничение?

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=4533

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

единственият начин да се оправят нещата според мен,е просто раздела да стане само "Купувам",който има нужда от нещо да си поства,а който продава съответния продукт,да му отговаря !

Другото ми предложение е да се направят под раздели(напр. - Китари,усилватели,чинели.....и т.н.) и да се предлага само в тях определената стока !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ще кажете, ако на разните Тонита и Джанита и т.н. им се направи подразделение на "купувам-предлагам", примерно да се казва "Купувам-Продавам-Предлагам с Надценка, въртя Далавери и Плюя Конкуренцията"

Подкрепям идеята! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.