Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Какво ще кажете, ако на разните Тонита и Джанита и т.н. им се направи подразделение на "купувам-предлагам", примерно да се казва "Купувам-Продавам-Предлагам с Надценка, въртя Далавери и Плюя Конкуренцията" - и в него да си пускат постингите, а в настоящия "Купувам-Продавам" да им се спре достъпа?

Следя редовно тази част от форума, интересувам се от нещата, които други музиканти продават, причините да са ползвали даден чарк, инструмен, ефект и т.н. и т.н., и вече супер ми писна основно да следя спекули с цени, заяжданки един към друг, всеки да си хвали стоката и да плюе чуждата и т.н. Навсякъде по бял свят тези търговски съобщения се заплащат, муфтаджии такива, и се обозначават като реклама, само тука сме приятели и затова си правим невероятни отстъпки. В най-лошия случай поне да се слага в името на темата надпис: ТЪРГОВСКО СЪОБЩЕНИЕ. Тука всеки си плещи квот си иска е така, щото е на аванта. Много ми е интересно, ако се вкара такса за продавачите, кой ще остане.

Сори, че емоционален, ама ей сега пак го чета Тони, продава неква трошка за 120 лв. (утре ще е 300) и се обяснява с Джани "Ти ако го продаваш, ще е 900 лв.). Мен това дали трябва да ме интересува?

Отговорено

Аз лично наистина се дразня от безбройните никого неинтересуващи оферти на TONI. Леееееко тъпо ми става всеки път когато превъртам първите 5-6 теми в които си пише само той, но въпреки това държи да са най-отгоре. Сега с ограничението за два постинга седмично нещата може и да се пооправят . Въпросът е там че ако толкова държи на търговийката да си отвори магазин, направи страница или каквото там намери за подходящо.

Отговорено
Сега с ограничението за два постинга седмично нещата може и да се пооправят .

Какво е това ограничение?

Отговорено

единственият начин да се оправят нещата според мен,е просто раздела да стане само "Купувам",който има нужда от нещо да си поства,а който продава съответния продукт,да му отговаря !

Другото ми предложение е да се направят под раздели(напр. - Китари,усилватели,чинели.....и т.н.) и да се предлага само в тях определената стока !

Отговорено
Какво ще кажете, ако на разните Тонита и Джанита и т.н. им се направи подразделение на "купувам-предлагам", примерно да се казва "Купувам-Продавам-Предлагам с Надценка, въртя Далавери и Плюя Конкуренцията"

Подкрепям идеята! :)