Jump to content
Българският форум за музиканти

Ами тъпчо съм явно..


sa6ak

Recommended Posts

Така, здравейте колеги!

Хавата е следната-имам лаптоп (и китара) та се чудех дали има програма, с която да използвам компютъра си като процесор.Един вид да пъхна китарата в него и хоп-в реално време да мога да използвам ефекти и симулации на ампове.Много се извинявам за глупавата тема, но нито английския ми е силен да рова в гугъл, нито имам идея от такъв софтуер.

Предварително благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Благодаря за отговора, но това с нищо не ми помогна :rockon: .Надявах се на обяснение, не на линк към програми, който не знам как да използвам.И освен това, проблем ли е , че съм с лаптоп?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хора са много по-светнати от мен,но са писали отговори на същия въпрос многократно.Вече не им се повтаря.Затова има търсачка във форума.Затова и ти дадох линковете.Там можеш да намериш всички отговори,а и много нови въпроси :godbless: .

Няма проблем,че си с лап топ-аз също съм.Моя не е нещо особено,но става да си свиря на него,а ако търсиш сериозен звук ще ти трябва по-сериозен хардуер.

1.Трябва ти ди бокс (има писано за тези устройства във форума) за да се включиш в компютъра;

2.ASIO драйвери (за тях има писано също) за да смъкнеш латенцията иначе рискуваш свирейки да чуваш изсвиреното от теб със закъснение;

3.Има няколко самостоятелни-"стенд алоун" програми като Guitar rig,Revalver,Amplitube,Guitar Fx и т.н. и много други "vst" (в единия от линковете има много такива,които са фрий за ползване) като Aradaz amp,Simple guitar combo и др.,за които ще ти трябва програма,в която ще можеш да ги пускаш-Sonar,Cubase,Reaper...

 

Имаме съфорумник издал албум само със софтуерни симулации!Звука...можеш да чуеш сам на

 

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=45570&hl=

 

Потърси с Гугъл и търсачката във форума-ще се изнедадаш,колко много инфо има!

Редактирано от рахата
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.