Trix Публикувано Септември 18, 2008 Публикувано Септември 18, 2008 Здравейте,аз съм напълно начинаеща,имам кухарка от известно време и много бих искала да се науча да свиря,а ако стана добра може и да премина на електрическа. Търся учител,при когото, по възможност,да мога да стигам лесно.Живея на Константин Величков и Пиротска. Знам че има милион подобни теми,но просто не мога да се ориентирам из тях. Стиловите ми предпочитания са рок и метъл,а групите,които слушам-доста разнообразни.Предварително благодаря за помощта! Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Здравей, погледни тази тема: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=14356 Ходил съм при него на уроци и пак ще ходя като имам възможност. Педагогическите му способности са доста над на повечето народ които си позволяват да преподават(лично мнение). А и можеш да се разтърсиш из разделите за авторска музика и джем да чуеш за какво иде реч Успех Цитирай
Recommended Posts