APO78 Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 Поздравления страхотна е песента и пеенето пасва идеално. Имаш ЛС Цитирай
Mis Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 Браво! Страхотна вокална линия и ужасно приятни хармонии! Поздрави на познатата ти вокалистка. Много добре се е справила. А и пее страхотно! Единствената ми критика е към текста (на местата където отбрах за какво се пее де) - макар и на английски, гледайте да спазвате някаква правилна граматика... Това не го казвам с лоши чувства - парчето е много добро (поне според моето скромно мнение) и заслужава добър текст. Успех! PS: Ultramega, фен съм. С нетърпение чакам други твои композиции! Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 13, 2008 Автор Отговорено Октомври 13, 2008 Благодаря Mis , навярно не си разбрала че текст всъщност няма , както и смислени думи в пеенето. Това е просто начина , по който се пее в песента но думите не са измислени още благодаря ти за добрите думи.. радвам се че ти е харесало Всъщност APO78 , съчини един текст специално за това парче, за което огромни благодарности Цитирай
johniebgood Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Много яко ! Сложи й малко ревърб на мадамата ! Цитирай
zwero Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 Парчето е супер с тези вокали. (Аnnihilator правеха готини балади и китарката ми напомни за тях.) Цитирай
Recommended Posts