lionskanadenica Публикувано Септември 15, 2008 Публикувано Септември 15, 2008 Моля ви кажете от каде да си намеря нотите на Over the hills and far away за пияно . Търсих в гугала но няма плс... мн ми трябват ! Цитирай
ultramega Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Моля ви кажете от каде да си намеря нотите на Over the hills and far away за пияно . Търсих в гугала но няма плс... мн ми трябват ! Здрасти, Тая песен не е за пияно , а по-скоро за трезво По принцип Се пише за пиано, но песента се изпълнява на китара в оригинала си. Така че има ноти и табулатури за китара. Изтегли си Guitar Pro файла с табулатура на песента. Тя си върви с нотите, щом можеш да ги четеш. И просто ще си ги транспонираш в подходящата октава, ако е необходимо. За целта обаче ти трябва софтуер на име Guitar Pro(последна версия предполагам е най добре). Доста масово се ползва от китаристите, но в случая ще ти свърши работа. Влизаш в Гугъл и пишеш Over The Hills And Far Away Guitar pro Tab и търсиш Цитирай
Astera Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Моля ви кажете от каде да си намеря нотите на Over the hills and far away за пияно . Търсих в гугала но няма плс... мн ми трябват ! Ееееей, един човек да потърси ноти на най-точната група! Намерил ли си, или да пращам? Който иска да пише на ЛС. Цитирай
activebg Отговорено Ноември 16, 2008 Отговорено Ноември 16, 2008 аз също мога да помогна, само дай имейл. Само не разбрах миди файл ли ти трябва или само партитура? Цитирай
Recommended Posts