Devilthrone Публикувано Септември 14, 2008 Публикувано Септември 14, 2008 Ето какво скалъпихме с колегите за 15-тина минутки. Малко текста не се разбира, и има фалшиви моменти с китарата (те са направени нарочно). Моля да няма големи критики към качеството, щото нямахме много време. На вашето внимание: Sapun - I Wanna Be A Chalga Star Текста, за тези които не разбират (повечето предполагам): Вчера се събудих с мисъл на глава реших, че ще ставам чалга звезда Станах и отидох да си купя микрофон после се отбих да ми сложат силикон Стоя на пазара и продавам локум и с парите записах албум Вече всяка вечер ходя по изяви ще стана по-известен и от Слави Искам да стана като Ивана Хванах, хванах сто шарана И да ме снимат гола във вана Сто патрона ще ти вдяна Води ме в някоя квартална кръчма пък дай ми после да та ръчна Елате пиленца при батко да ва черпа аз с домашно сладко Сто мерцедеса аз да имам пък после пари на заем да взимам Ти си само осми клас Жалко, че си педе***т Тва е от мен! Поздрави! Цитирай
Devilthrone Отговорено Септември 14, 2008 Автор Отговорено Септември 14, 2008 Всъщност е моя Абе нещо средно между бат Джоко и Хачо Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 имах желание да чуя ,но не успях да закача Цитирай
Devilthrone Отговорено Септември 20, 2008 Автор Отговорено Септември 20, 2008 Що бе? Мен не ми прави проблеми. Ами тогава кажете някой друг сайт, без Putfile, че там няколко пъти се опитах да си направя рег, но още чакам мейл. Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 22, 2008 Отговорено Септември 22, 2008 Виж си в спама да не ти е мейла, че рапидшер не ми е любимия сайт. Цитирай
Devilthrone Отговорено Септември 22, 2008 Автор Отговорено Септември 22, 2008 Aми, отървах се от RapidShare! Ето и новия линк: Sapun Цитирай
Recommended Posts