KrikGret Публикувано Септември 14, 2008 Share Публикувано Септември 14, 2008 Група Krik Gret търси барабанист! Стил: Нема такова животно, елате и чуйте. Любими изпълнители: Amorphis, Mezzoforte, Death, Metallica, Broocklin funk esentials, черковен хор Йоан Кокозел, 100 кабагайди... Език: БЪЛГАРСКИ Честота на репетициите: слаба- много амбиции, ама няма време Изисквания за барабаниста: а) Да е добър б) Да мисли шантаво в) Да има собствени барабани - поне основните г) Да го прави за кеф, а не за пари... Цел на занятията: Има авторски песнички за цял албум и концерти, ама няма ударниии... Много сме добри!!! Успех на кандидатите Имеил и тел. за връзка: m_kolow@abv.bg 0898 631878 - за Крик Грет.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Септември 14, 2008 Share Отговорено Септември 14, 2008 Смесицата от Death,Mezzoforte и 100 Кабагайди ще бъде много интересна...очакваме резултата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KrikGret Отговорено Септември 15, 2008 Автор Share Отговорено Септември 15, 2008 Ами като намерим ударник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
popl Отговорено Септември 16, 2008 Share Отговорено Септември 16, 2008 (Редактирано) Ми късмет ви пожелавам дано си намерите барабанист.Дерзаите и не се отказваите лесно И след некои ЛАЙФ да дадете да видиме какво сте направили че и на мене ми е интересно да чуя как ще звучите. Редактирано Септември 16, 2008 от popl Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts