FireStorm Публикувано Септември 14, 2008 Публикувано Септември 14, 2008 Blink-182 - All the small things Ето един кавър дет направих с новия ми адаптер. Цитирай
FireStorm Отговорено Септември 14, 2008 Автор Отговорено Септември 14, 2008 Deftones - My Own Summer Cover Още един Цитирай
FireStorm Отговорено Септември 14, 2008 Автор Отговорено Септември 14, 2008 Nirvana - Smells Like Teen Spirit The Offspring - Self Esteem Още 2, дайте си мненията. Знам че не са перфектни ма съм се опитал. Ако знаете какво може да се коригира към по добре си кажете да знам Цитирай
ultramega Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Ами парчетата не са особено трудни за свирине и ти си си ги направил прилично, обаче раздела е за кавъри. Според мен ти си записал упражнение докато свириш песни на любимите си групи. Не че е проблем но не е това идеята . Моя съвет е да си направиш Бекинг трак на парчето (ако не си се занимавал не е лека задача) или поне да си нямериш готов такъв, а не да свириш върху оригинала . Успех Цитирай
FireStorm Отговорено Септември 15, 2008 Автор Отговорено Септември 15, 2008 Разбрах. Еми ще се пробвам и ще видиме Мерси все пак. Цитирай
FireStorm Отговорено Септември 28, 2008 Автор Отговорено Септември 28, 2008 Съжалявам, но не можах да направя бекинг трак. И затова ги пускам така. Явно саунд картата е шит. Linkin Park - What I've Done Linkin Park - Given Up Цитирай
Recommended Posts