Fenix Публикувано Август 17, 2005 Share Публикувано Август 17, 2005 Хмм, рядко ми се случва да не мога да намеря някакъв таб, а в случая единствения който намерих беше толкова омазан че дори да тръгна от него да вадя песента не става.... Та търся си две песни на Running Wild от Port Royal. Caliko Jack и Blown To Kingdom Come, като второто повече ме интересува но него го няма никакво. Приемам всякакви предложения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 Решили сме да се гаврим с църквата, а? Blown to Kingdom Come е много готина песен. Ще ти потърся таб. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Август 17, 2005 Автор Share Отговорено Август 17, 2005 Решили сме да се гаврим с църквата, а? Blown to Kingdom Come е много готина песен. Ще ти потърся таб. Ахах, сега седя с черна превръзка на лявото око и свиря Under Jolly Roger... утре мисля да си слагам дървен крак.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 Давай! Виж аз пък кво намерих: http://thegorer.tripod.com/blown_to_kingdom_come.txt Не съм го преглеждал и на пръв поглед ми замяза на менте, ама все пак опитай. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Август 18, 2005 Автор Share Отговорено Август 18, 2005 Хмм, мерси. На солото не съм се и надявал, ще си го вадя сам Иначе таба си е съвсем наред. Свтлинни години пред оня на Caliko Jack дето намерих 10х Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts