bonzo Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 забравих да спомена че го уважавам страшно много особено и заради проекта Yellow Matter Custard,нищо че там не свири някакви неисвирими неща
tupoto kopele Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Съжалявам че пак не съм в темата ама да питам..Кой ни ги слага тия неща синичките под аватарите...там където пише почитател, напреднал и бла бла подобни глупости????????????
The Crow Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 OFF:Мошеш да си го промениш от личните настройки
Katsko Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) Dream TheatER ее,добре де така е американсия spelling,моя грешка,а по английския си е theaRE,а аз съм бивш английски филолог,sorry за офтопика и пак по темата:хора,дайте да не се цепиме с изказвания за техниката на Mike-не е уникална,но е страхотна.наскоро критично за техниката му се изказа Линча(който знае кой е той),ама Линча си е Линча и той вероятно има повече техника от Портной,а ние тука с вас нямаме,тъй че аре по-спокойно с изказвания от типа"технически не е нищо особено Portnoy" Редактирано Август 18, 2005 от Katsko
Anakon Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 забелязал съм че в този форум всички са фенове на Dream Theater и на Mike Portnoy, за това няма да си отварям устата че ще стане голяма престрелка
Misunderstood Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) Привет на всички! Относно Линч........ами, че той е легенда Да се преценява техниката, "лиричността" и мисловният потенциял на Mike Portnoy или на който и да е творец е несериозно и безмислено за мен Моите уважения към вкусовете и пристрастията на всички колеги от форума! Интересни са ми дебатите и обсъжданията.... Но до сега нито един музикант, който има желание ( и нерви ) да номерира и преценява своите колеги от световната музикална сцена НЕ МОЖА да ми обясни следното: Как можете да обясните на професионалист или любител, че някой музикант е по-добър от друг - технически или мисловно! Например за барабанистите.....Virgil Donati,Mike Portnoy или Danny Carey(поставен специално от уважение към Anakon) :twisted: Той е по-добър от Портной. Други барабанисти също са по-добри от него Приятелю Spaz - това не би могъл да го разбереш от някакво социологическо проучване.....а ако след много размисли си достигнал до формулата - наистина ще се радвам да ме просветиш! Anakon......тук можем да продължим дискусията на тази тема от "Смокиня" Слушането на различна музика ни прави различни Редактирано Август 18, 2005 от Misunderstood
Anakon Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Anakon......тук можем да продължим дискусията от "Смокиня" ние тая дискусия вече сме я водили при едно влизане в морето да поплуваме ти изкрещя от 20-30 метра "Майк Портной или смърт??" а аз ти изкрещях обратно "смърт!!!" айде поздрави на всички фенове на Dream Theater - всеки има правото да има лош вкус бъзикам се бе :guitar: :green:
F.I.N.E. Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Anakon - напълно съм съгласен с теб относно привъразноста тук към Mike Portnoy. То лошо няма, ама става малко сиво така. Един е Аллах и .... т.н. е положението Мен лично чичо Майк ме впечатлява с творенията си, но само професионално. Иначе не бих го слушал повече от 3-4 минути Туй то !
Spaz Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) Той е по-добър от Портной. Други барабанисти също са по-добри от него Приятелю Spaz - това не би могъл да го разбереш от някакво социологическо проучване.....а ако след много размисли си достигнал до формулата - наистина ще се радвам да ме просветиш! Anakon......тук можем да продължим дискусията на тази тема от "Смокиня" Слушането на различна музика ни прави различни Ти прочете ли ми останалата част от поста? Портной явно не е най-великия технически, но се справя брилянтно с работата си във всеки проект в който е взел участие. Тва разправям в общи линии. Тва, че ми е любимия барабанист е друга тема. Редактирано Август 19, 2005 от Spaz
Misunderstood Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Привет отново! Прочетох много внимателно поста ти.....както и всички останали.(нещо, което винаги правя) До извода, че Портной ти е любим барабанист стигнах отдавна... Не приемай поста ми лично...той е по-скоро към всички даващи мнение относно него.......или пък някой друг музикант. Но ето , че пак ме объркваш : Портной явно не е най-великия технически, но се справя брилянтно с работата си във всеки проект в който е взел участие По какво явно се разбира, че не е най-добър технически? F.I.N.E. - смятам, че разсъжденията ви са малко тесногръди! Никой не оспорва правото ви да не харесвате Портной - защо тогава вие се дразните на хората, които го харесват. Смятам, че си противоречите - от кое точно става СИВО?! Нали точно ВИЕ внасяте пъстрота, като си имате други предпочитания! Погледнете истината в очите..по-голяма е часта, която не харесва Mike Portnoy Никой обаче не обвинява тях! Факта, че Моцарт, Лист,Рахманинов и т.н са в сърцата на меломаните не прави живота по-сивичък от обикновенно. А никой не коментира кой е по-добър и с какво. А във връзка с привързаността.......бъди сигурен, че по-голямата част от феновете НЕ са коне с капаци....и имат достатъчно сериозен поглед върху творчеството и на други барабанисти! И още веднъж....защото отново не срещашм конкретен отговор, а само увъртане : Но до сега нито един музикант, който има желание ( и нерви ) да номерира и преценява своите колеги от световната музикална сцена НЕ МОЖА да ми обясни следното:Как можете да обясните на професионалист или любител, че някой музикант е по-добър от друг - технически или мисловно! Например за барабанистите.....Virgil Donati,Mike Portnoy или Danny Carey(поставен специално от уважение към Anakon) Както казах и предишният път - Слушането на различна музика ни прави различни DreamTheater.start.bg
F.I.N.E. Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Ха сега де ! Къде съм казал, че се дразня на някого ???? И още повече реда с конете с капаци ме разби :think:
Misunderstood Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) Добре....приемам Не си казал, че се дразниш.....явно аз грешно съм разбрал: То лошоняма, ама става малко сиво така. Един е Аллах и .... т.н. е положението Мен лично чичо Майк ме впечатлява с творенията си, но само професионално. Иначе не бих го слушал повече от 3-4 минути А за конете с капаци беше в отговор на : Един е Аллах и .... т.н. е положението Редактирано Август 19, 2005 от Misunderstood
F.I.N.E. Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Значи, неща да влизам в люти противоречия с никой, просто новите теми са предимно за Портной Та така.... Иначе - това е положението ! Have fun !
Bay Emo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Дори да не знаех нищо за Портной от тази дискусия щях да разбера, че е достатъчно добър и интересен барабанист, за да бъде обект на подобна тема.
Spaz Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Портной явно не е най-великия технически, но се справя брилянтно с работата си във всеки проект в който е взел участие По какво явно се разбира, че не е най-добър технически? Ама ти умишлено ли го правиш тва са? бтв. предходния постинг е най-смисленото нещо в тая тема.
Recommended Posts