imperor Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Дан, ако щеш вярвай, ама като слушам "Хирошима"... Как я пее оня... и като почне жицата... и ми се пълнят очите със сълзи, и започвам да обичам Япония... След солото, най-потресаващата идея е последното изпяване с ехото... Абе... Това го слушам от 1984 и винаги, винаги настръхвам и тръгвам да рева... Тези хора ми бъркат в душата, макар и да не знам точно за какво се пее в текста... Ама само заради тази композиция трябва да ги направят почетни граждани. Цитирай
valerian Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Третият "Dangerous Games" e изключително луксозна конфекция, която ще си остане евъргрийн. За съжаление не знам кой китарист свири в третия албум. Третият албум на Алкатраз "Dangerous Games" (1986) е с някой си Дани Джонсън Цитирай
wessy Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Алкатраз са си супер и с малмстиин и с вай. И двамата знаят кфо да праят с китарите си въпреки че въобще не се кефя на вай в тая група е доста радващ Цитирай
Recommended Posts