Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

да ви питам може и въпроса да е тъп .. но .. трябва да питам та колко горе долу струва един drumset като нов и ако някой продава стар и т.н. в смисъл ориентировъчна цена :) мерси отсега

Отговорено

еми тва е все едно да питаш "колко струва една кола" кажо за кво ти трябва и т.н.така никой не може да ти отговори конкретно...

Отговорено

ами питам за възможно най малкия сет и най мизерният :ph34r:

в смисъл главата ми от барабани не увира много, много но от това което изпочетох тука май "Амати" е една доста популярна и евтина марка:)

аз разлгедах някви стари оферти та се ориентирах горе долу за какви суми се говори :)

ами примерно втора ръка нещо малко и мизерно до 250 лева дали може да се намери .. ???

Отговорено
ами питам за възможно най малкия сет и най мизерният :)

в смисъл главата ми от барабани не увира много, много но от това което изпочетох тука май "Амати" е една доста популярна и евтина марка:)

аз разлгедах някви стари оферти та се ориентирах горе долу за какви суми се говори :)

ами примерно втора ръка нещо малко и мизерно до 250 лева дали може да се намери .. ???

250 лв за АМАТИ пуу жив грабеж :ph34r:

Отговорено
да ви питам може и въпроса да е тъп .. но .. трябва да питам та колко горе долу струва един drumset като нов и ако някой продава стар и т.н. в смисъл ориентировъчна цена :ph34r: мерси отсега

При Пепи Славов в "Jazz Shop"-a хората залагат за продажба стари работи. Пепи е готин човек, ще ти даде информация. Обади му се на тел. 943-41-73. И да няма нищо за тебе в момента, може да ти потърси тук-таме. На добър път! :)

Отговорено

пич ако събереш 700 лв ще ти направя егати готиния сет.

Попитай Ники брадата(един от най-добрите озвучители в бг)

за барабаните на боби от каскадьори.Ще чуеш само хубави думи