MR_STENCH Публикувано Септември 5, 2008 Публикувано Септември 5, 2008 Та... "пребивава" тук един индивид известен във виртуалното пространство, а и не само там като MR_STENCH. Nickname и мой прякор , който си лепнах сам преди доста време и така си остана... ...иначе нося гордо името Николай дадено ми преди 27 години... май изпълних и точка втора . В трудните години на учение "достигнах" до Средно Специално... "образование" ...просто ...липса на средства и лошо стечение на обстоятелствата... за сега това . Опитвам се от една годинка да посвирвам на китара... общо взето с нулев успех... доста ми е напреднала възрастта, а и не бих казал, че се отнасям сериозно с това... ясно е, че музикант от мен не става, но пък.... музиката ми е страст и... защо да не бъде и хоби. Ако трябва да посоча инструмент... това по-скоро е поялник на който "просвирих" преди 15 години Конструирането на каквато и да е електронна апаратура и особено аудио винаги ми е било слабост. Точка трета като, че ли също е изчерпана . Както се подразбира от прякора музиката, която мразят съседите ми е основно Death Metal и Grind Core, но в никой случай не се ограничавам само с това и послушвам доста класически Rock и Heavy пък и.... остарявам . Вдъхновители... ами.. не е редно да споменавам такива, тъй като не съм сътворил нищо все още за да мога да твърдя, че съм вдъхновен от някой. Въпросното ми новобранство предполага също така и липсата на каквито и да е било реализирани и нереализирани проекти... дано тази точка се промени някога и да се заформи нещо любителско ... Наред с електрониката и музиката се интересувам от фитнес... по малко баскетбол... красивите жени се подразбират Ами... това съм аз... макар и много далеч от понятието музикант... със страст към музиката и техническата страна на създаването и възпроизвеждането и... с което приключихме и с точка девета и моето не особено кратко представяне Благодаря, на всички, имали търпението да го прочетат цялото !!! Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 това твоето дълго представяне го прочетох даже 2-пъти еми какво да ти кажа,ДОБРЕ ДОШЪЛ колега ако не се бъркам не сме само колеги заради музиката,а и заради самата ни профеция (да си еладжия ) продължавай с death metal аз съм с теб Цитирай
MiroLambov Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 Добре дошъл ! Интересно представяне... Цитирай
MR_STENCH Отговорено Септември 6, 2008 Автор Отговорено Септември 6, 2008 Благодаря Ви ! @Necrophagist, специален поздрав http://www.youtube.com/watch?v=6gQbLciRo-k...ated&fmt=18 Всички от нашата "кръвна група" ! Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 а мерси,това е една много голяма група за мен ето поздрав и от мен Нека да видим лицата на всички китаристи и най-вече барабанисти както казва вокала им Цитирай
Recommended Posts