Jump to content
Българският форум за музиканти

Mr_stench


Recommended Posts

Та... "пребивава" тук един индивид :) известен във виртуалното пространство, а и не само там като MR_STENCH. Nickname и мой прякор , който си лепнах сам преди доста време и така си остана... ;) ...иначе нося гордо името Николай дадено ми преди 27 години... май изпълних и точка втора :) . В трудните години на учение "достигнах" :D до Средно Специално... "образование" ...просто ...липса на средства и лошо стечение на обстоятелствата... за сега това :) . Опитвам се от една годинка да посвирвам на китара... общо взето с нулев успех... доста ми е напреднала възрастта, а и не бих казал, че се отнасям сериозно с това... ясно е, че музикант от мен не става, но пък.... музиката ми е страст и... защо да не бъде и хоби. Ако трябва да посоча инструмент... това по-скоро е поялник :D на който "просвирих" преди 15 години :) Конструирането на каквато и да е електронна апаратура и особено аудио винаги ми е било слабост. Точка трета като, че ли също е изчерпана :) . Както се подразбира от прякора музиката, която мразят съседите ми е основно Death Metal и Grind Core, но в никой случай не се ограничавам само с това и послушвам доста класически Rock и Heavy :) пък и.... остарявам ;) . Вдъхновители... ами.. не е редно да споменавам такива, тъй като не съм сътворил нищо все още за да мога да твърдя, че съм вдъхновен от някой. Въпросното ми новобранство :) предполага също така и липсата на каквито и да е било реализирани и нереализирани проекти... дано тази точка се промени някога и да се заформи нещо любителско :) ... Наред с електрониката и музиката се интересувам от фитнес... по малко баскетбол... красивите жени се подразбират :girl_witch: Ами... това съм аз... макар и много далеч от понятието музикант... със страст към музиката и техническата страна на създаването и възпроизвеждането и... с което приключихме и с точка девета и моето не особено кратко представяне :D Благодаря, на всички, имали търпението да го прочетат цялото :) !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това твоето дълго представяне го прочетох даже 2-пъти ;)

еми какво да ти кажа,ДОБРЕ ДОШЪЛ колега :P

ако не се бъркам не сме само колеги заради музиката,а и заради самата ни профеция :) (да си еладжия :D)

:punk_guitar: продължавай с death metal аз съм с теб :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви :thumbs_up: ! @Necrophagist, специален поздрав :punk_guitar:http://www.youtube.com/watch?v=6gQbLciRo-k...ated&fmt=18 :) Всички от нашата "кръвна група" :D !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а мерси,това е една много голяма група за мен :ok:

ето поздрав и от мен

Нека да видим лицата на всички китаристи и най-вече барабанисти както казва вокала им :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.